Ekskluzivno! Bivši načelnik Krdžić uputio otvoreno pismo ministru Stefanoviću

177
Stefanović nekompetentan da bude ministar: Dragoslav Krdžić

ČAČAK – Bivši načelnik Odeljenja saobraćajne policije PU Čačak Dragoslav Krdžić oglasio se putem portala Morava Info otvorenim pismom povodom hapšenja 30 čačanskih saobraćajaca i njihovo troje penzionisanih kolega.

Pismo prenosimo u celosti:

Poštovani ministre!

Najpre želim da Vam čestitam na Vašoj izjavi da u ovoj državi nema nedodirljivih i da svi oni koji su učinili krivična dela moraju odgovarati. Ja Vas u tome podržavam, ne samo kao bivši načelnik saobraćajne policije u Čačku , već Vas u tome podržavaju svi dobronamerni gradjani u ovoj nesrećnoj državi.

Saobraćajna policija u Čačku ukaljala je obraz Ministarstvu unutrašnjih poslova, čak i u slučaju da se eventualno i ne dokaže njihova krivica, jer samo objavljivanje informacije da je uhapšeno više od 30 saobraćajnih policajaca govori da postoje ozbiljne indicije da su činili krivična dela.

Zato ponavljam još jednom: podržavam MUP Srbije u suzbijanju svih kriminalnih radnji u svim segmentima društva, bilo da se radi o profesorima, lekarima, policijacima, a bogami, i o vama političarima.

Ono što mi smeta kao čoveku to je način hapšenja policajaca.

Da li je trebalo da dođe u Čačak autobus i još deset džipova žandarmerije kako bi se na spektakularan način izvršilo hapšenje saobraćajnih policajaca. Da li je neophodna “koreografija” sa žandarmerijom koji su obučeni pod punom opremom, heklerima i navučenim kapuljačama gde se samo vide oči? Zbog Čega?

Ako su činili krivična dela treba da odgovaraju. Postupak treba sprovesti na civilizovan način kao sa svim drugim učiniocima krivičnih dela shodno ZKP-u, a ta poznata koreografija sa žandarmerijom koja je opkolila Stanicu saobraćajne policije, gde sa puškama na gotovs šetaju uperenim na okolne stambene zgrade izgleda tužno, jadno i nadasve smešno.

Da li se na ovaj način udvarate građanima odrećene sociološke strukture kojima će to biti zanimljivo i koji će pomisliti da država funkcioniše na najbolji moguči način?

Ne, gospodine ministre!

Ako je tačno da su činili krivična dela oni koji treba da se bore protiv toga onda to govori mnogo više o stanju u ovoj državi. Šta li tek rade pojedini ministri u Vladi?

Da li Vi treba u tom slučaju da budete na toj funkciji gde ste i sada, a da ne govorim o njhovim starešinama u Čačku.

Zanimljivo je da su krivične prijave dobili i saobraćajni policajci koji nisu primili bilo kakav mito, već su vozače koji su učinili blaži prekršaj u saobraćaju pustili bez sankcionisanja. Da li je to greh, da ne govorimo o krivičnom delu i oštećenju državnog budžeta?

Da li gospodine ministre prevencija u saobraćaju više ne postoji? Ako je tako, javno izađite i to recite da gradjani znaju da ko učini i najmanji prekršaj mora biti kažnjen, jer ste Vi tako doneli odluku i nešto slično ugradili u Zakon o policiji koji je donela vaša vlast 2016. godine.

Većina nas starih pripadnika saobraćajne policije je učila da policija u saobraćaju najpre deluje preventivno, a represiija se primenjuje onda kada prevencija ne daje rezultate. Izgleda smo učili pogrešne škole za vreme tih “odvratnih komunista” koji su negovali takav pristup prema njegovom veličanstvu građaninu. Sada je moderno demokratsko doba gde nema milosti i za najmanji saobraćajni prekršaj.

Ako to utiče na sveukupno povećanje bezbednosti, onda ja o saobraćaju ne znam ništa iako sam završio sve policijske škole i pravni fakultet i čak dvanaest godina bio načelnik saobraćajne policije.

Ponavljam po ko zna koji put. Svi koji su učinili krivično delo moraju odgovarati i tu država mora biti beskomromisna.

Ali zašto ste Ministre baš odabrali Čačak? Da li je ova pojava prisutna samo u Čačku?

Podmićivanje policije od strane vozača je stara priča koja će uvek bitni prisutna i protiv koje se treba boriti, ali ne na ovaj način da se uništi jedna Stanica saobraćajne policije i da se anatemišu saobraćajaci iz jednog grada, već se protiv toga treba boriti sistemski u državi, a ne pojedinačno u odabranom gradu.

Zašto ste ministre ćutali od 25. maja 2016. godine, kada je okončana akcija na praćenju i snimanju saobraćajnih policajaca u Čačku, pa sve do 27. decembra i mudro ste držali sve podatke u tajnosti, a tek sada krećete pompezno sa hapšenjem?

Da li je to kompenzacija za Dinkića i Karića?

Da li Vam je trebalo sedam meseci da se odlučite da krenete sa radom. Ja čak razmišljam da Vam podnesem krivičnu prijavu za krivično delo neprijavljivanje krivičnog del, za šta je, inače, i meni podneta kada nisam prijavio saobraćajnog policajca koji je pustio vozača koji je imao 0,31 promil alkohola, a za to nije uzeo ni jedan dinar.

Naravno, ja sam posle sprovedenog postupka oslobođen, ali tragove prisile i osionositi MUP-a osećam i sada.

Šta znači hapšenje saobraćajaca od strane maskiranih žandarma? Da li će država otkiriti vinovnike u slučaju “Savamala”, ubistvo vojnika na Topčideru? Zašto vam baš smeta Čačak? Zbog Velja Ilića, Boška Obradovića ili Vuka Jeremića?

Sve su to pitanja na koje bi trebalo da odgovorite.

Da li se pitate kakve policajci imaju plate, kakvu imaju opremu za rad, zimske gume na službenim vozilima, baterijske lampe i slično. Valjalo bi da im obezbedite uniformu kakvu smo mi imali, a ne da nose uniformu lošiju od onih koji rade u obezbedjenju fabričkih krugova i diskoteka. Žalosno je da policija na Kosovu ima najmoderniju uniformu, a uniforma srpske policije je takva da ja ne bih poželeo da je obučem, a ceo radni vek proveo sam u uniformi i na nju bio ponosan.

Razmislite, Ministre, šta radite. Ovo nije borba protiv krimanala, ovo je marketinški potez za određenu socijalnu strukturu građana koji veruju “više vašem dnevniku” nego samom sebi. Ne gledam često dnevnik, pa ne znam da li će možda uskoro novi izbori.

Ja sam mislio da je borba protiv kriminala kada je uhapšen Dinkić, ali sada vidim da se ja slabo razumem u policijski posao, ali bojim se da vi o tome ne znate ama baš ništa i pitam se kako ste mogli i po drugi put da budete ministar kada ste za taj posao zaista nekompetentni.

U Čačku, 28.12.2016. godine

Bivši načelnik saobraćajne policije Dragoslav Krdžić iz Čačka

177 KOMENTARA

 1. Pretera ga , ode na visoku politiku…

  Sacekajmo rezultate, shvatamo svi vasu brigu…to je briga i nas obicnih gradjana kojima nije uvek svejedno u nekim situacijama od pojedinaca…sa svih strana, bas kao sto i Vi osecate nepravdu, ponekad i mi imamo problemcica al se sve resi, nadamo se svi da ce i sada isplivati pravda

 2. Pravi starešina uvek stoji iza svojih vojnika i štiti njihov integritet.

  Kada čovek kao Krdžo ima takav integritet, onda ga beogradski mangupi ne mogu uzdrmati.

  Krdžo, uvek si bio principijelan!

 3. Sad si se setio svega ovoga isto je bilo i u tvoje vreme . Posveti se potodici tvoje je proslo. Da si ovako razmisljao pre jos uvek bi bio na toj funkciji. Sad je tvoje misljenje sasvim ne bitno.

  • Prvo nazad u skolu da naucis pravopis, pa onda da das komentar. Trebalo bi na svakom sajtu uvesti to. Ko ne zna da pise, da ne kazem ko je nepismen…da ne moze da ostavi komentar. Jer takvi su i doveli ove na vlast.

  • Svaka cast za ovaj komentar, ovakvi filozofi i slicnini njemu, koji sada rukovode, dovode do ovakvih situacija,svojim rukovodjenjem, i on je kao i ovi sada imao svoje privilegovane koji su bili u istom problemu u njegovo vreme, kao i sada ovi policajci, samo je zalosno sto je dobar deo policajaca ovde ispao kolateralna steta, bili su prisutni u patroli kada je neko od tih privilegovanih uzeo novac od vozaca, sto nisu videli i prijavili kolegu. Visoka korupcija nema sta, a vile po moru i drugim egzoticnim predelima ove jadne drzave niko ne pominje kao i njihove vlasnike iz rukovodstva, bankovne racune, a da ne govorim o sikaniranju postenih policajaca, ali polako docice i to na red.

 4. Pucamo u prazno, kako bi to neki mudar covek rekao…a izbore smo prepustili nepismenima i ogranicenima, kako bi nam krojili buducnost. Njima su ove predstave za oskara. A gospodin Krdzic je istom ovakvom predstavom i politickom igrarijom prevremeno penzionisan i smenjen. I sad nema nazad…opet kad budu izbori nadjite izgovor i nemojte izaci…a onda cemo da placemo po forumima.

 5. Svaka čast gospodine Krdžiću, šta mi obični građani da očekujemo od policije kada se onako postupa sa saobraćajcima. Imao sam utisak da su u najmanju ruku izvršili teroristički napad. I potpuno ste u pravu, to je maska zbog Dinkića i Karića a šta drugo. I sada očekujte gospodine Krdžiću da ste u najmanju ruku Boškov, ili Veljov ili Vukov čovek, da ste plaćeni za ovo pismo. Živi bili pa videli i ne verujem da će mediju u rukama Vlade, Pink, Informe, Prva, Heppi da objave vaše pismo. Čuvajte se Mitrovića on ili Vučićević će da se u ime AV obrate pismom javnosti da Vas blate. Glavu gore i svaka Vam ČAST…Takvi kao Vi su davali živote za ovu zemlju, da bi vladali ovi koji vladaju.

 6. sa krdzom sam radio, po stazu je mladji od mene, jedini moj komentar je da je jedan grad i njegova kompletana rukovodeca garnitura stavljena na stub srama zbog trenutnih dnevno politickih interesa. hapsiti saobracajca zato sto nije sankcionisao kako oni kazu prekrsaj od 1000 ili 5000 din? ako je uzeo novac isteraj ga kako sto smo ih i isteravali 80 god, ako nema rezultate koje Vi mislite da treba da ima kaznite ga kroz platu imate uslova za to, a da ga hapsite u kuci, ulici kao poslednjeg kriminalca vise nego zalosno. jadna li si mi ti DRZAVO

 7. el uzimate svi fiskale račune? Jel Dinkić, Mišković, Karić, Beko, svi doktori koji iz bolnice šalju pacijente u privatne ordinacije u kojima se računi zaboravljaju, jesu li oni utajili porez? Jesu li oni pohapšeni? Šta se dešava sa carinicima na graničnim prelazima i na terminalima? I oni su pohapšeni? A sa taksistima zašto oni račun nisu izdavali to nije oštećenje države? Šta bi sa našim fabrikama po Čačku (da ne nabrajam ima ih mnogo) privatizacija i stečaj, ko je odgovarao? Hapsite ljude koji su prvo kad je bilo najteže glave u torbe stavljali za vas koji sad pljujete po njima, a prvi bi pitali da se dogovorite kad ste u prekršaju zato ćutite seronje, seronje. Narod je otišao u haos privreda se raspada nema je, radite za bedne plate zadovoljavate se sa tim da imate da preživite žicare za kafu i sok, a ovde znate da serete ( seronje) o ljudima koji su vas čuvali kad je trebalo. Pozdravljam ljude koji dele mišljenje sa mnom nemoj vi da mi zamerite, a vi seronje bednici ….

 8. Posle ovakvog pisma, treba da bude najuren iz policije, ako je još tamo. Jer bi to bilo svuda na zapadu..šef se malo zaneo u dnevnopolitičku kampanju i pisanija na tu temu. Ako voli da piše, može da ode u advokaturu, pa da piše žalbe i pokuša da dotične policajce oslobodni optužbi ako su navodno nevini. Inače, ceo članak je zamena teza…eto kradu i neki drugi, pa šta fali ako i policajci malo kraduckaju (apropo Velje koga je pomenuo kao nekog valjda heroja, šta li ). A to što su oslobodjeni Dinkić i Karić, to je tek nelogičnost na više nivoa. Jel on ima uvid kako su oslobodjeni, ako ima što to ne podeli sa nama? Ako skriva, to je već krivično delo. Jel mu za to kriv ministar Stefanović, da li ih je on oslobodio, ako jeste, da vidimo kako ih je on oslobodio, a ne tužioci i advokati (tu predpostavljam mnogo podmazivanja kako to ide svuda u svetu sa advokatima, za one koje imaju mnogo novca). A kad smo kod toga, ja ako se ne varam Čačak se masovno borio za kapitalizam….pa u kapitalizmu oni sa mnogo novca nikad ( ili veoma retko ) odgovaraju (upravo jedan takav izabran za predsednika USA na primer )

 9. Gospodine Krdzicu lakse malo. ima tu istine ali …

  Sami znate da postoje akcije policije koje traju par meseci, sigurno ste i vi radili/naredjivali slicne akcije po zadatku uprave..

  Mozda je moglo lakse, ali Zandarmi su bili profesionalni.

  Sami znate da kad je utakmica visokog rizika dodje i viseZandarma, sa vise vozila i narocito opreme.I niko se nikad nije bunio st dolazi Zandarmerija i u Cacak kad su rizicne utakmice

  Zandarmerija je bila korektna,profesionalna, istine radi.
  Ostalo videcemo, da li je ovo uradjeno …i zbog cega, mi ne znamo…

  • Niko nije ni rekao nda je žandarmerija postupala neprofesionalno, već da
   je bilo nepotrebno njeno angažovanje u ovoj PREDSTAVI. Da nije neko
   očekivao da će saobraćajci pružiti oružani otpor?
   Sećamo se hapšenja Džajića i lisica koima su mu vezali ruke na leđa. Kao
   da se Džajić ne bi odazvao pozivu za saslušanje, več se zabunkerisao sa
   mitraljezom na prozoru?

   • Molim te objasni nam kako je trebalo da ih hapsi TIKO .Cacak nema policiju.Dosao je NACELNIK iz PANCEVA.Mi nemamo staresinu da nije korumpiran.Da je srece da nam ovi sa fantomkama ostanu u gradu bar 6 meseci …

 10. savamalac videcete vi kad pocnu da hapse imaoce laznih diploma to ce tek da bude akcija samo u nedostatku kadrova verujem da ce u pomoc pozvati i kolege iz okruzenja i bar pedesetak “marica”

 11. Svaka vama cast gospodine krdzicu,bili ste i ostali legenda cacanskog supa i skolovani ste za to sto ste svoj radni vek radili. A ova stoka neskolovana sa osam razreda sada vedri i oblaci,jos jednom svaka vama cast kada ste stali rame uz rame sa svoim kolegama i ocitali lekciju stoci neskolovanoj. JOS JEDNOM SVAKA CAST!!!

 12. Ja ne znam kad mi je poslednji put, neki tekst prevukao paznju kao ovaj tekst…svaka cast GOSPODINE na ovakvom izlaganju realnosti o srpskoj policiji i nasoj novoj vladi koja nas sve dublje i dublje gura u neki bezdan iz kojeg tesko da cemo da se izvucemo.

 13. Sramota me je koliko nam dobro ide..
  Sramota me je ovih buzdovana i SNS botova, jesu vam dali sendvice i sokice? Povraca mi se od vas laznih patriota.
  Sram vas bre bilo..
  Bravo Krdzo,samo nastavi tako.
  Toliko nam dobro ide da je samo ostalo da se sitna riba pohapsi i sve ce da nam procveta.

  • Не раде ти ботови за сендвич и сок, не можете да верујете колико они добијају пара пореских обвезника, од 45.000 до 90.000, зависи на којем су “степену” и колико облате некога, односно, колико се увуку у одређени део вођиног тела, хвалећи га!

 14. Kad si bivsi onda je lakse pricati. Tako i brojni ambasadori kad zavrse misiju u Srbiji, onda im se oslobodi i jezik i pamet. Saobracajna policija u Srbiji iskace iz zbunja, prave zasede ispod puta, kao kakvi drumski razbojnici…Jel to normalno ponasanje drzavnih sluzbenika? Pa jeste vi okupaciona vlast ili pristojni sluzbenik srpske drzave? Gde ste bili nacelnice da kazete nesto o ovome. Ali u redu, slazem se da Cacak ima/imao status buntovnog grada i da svaka vlast ima pik na Cacak. Zasto nema slicnih akcija u carini, tamo je odvajkada opsti kriminal, ponasaju se kao bahati skeledzija, drzava u drzavi i niko nista. Gde je BG policija?U BG su sve nase pare, najveca naseljenost, najvrednija parohija, pa zar tamo ovog nema ili ima procentualno manje?

 15. Ovo je novo doba gde se sitni prekrsaji u saobracaju sankcionisu a krupni prekrsaji ubistva prikrivaju i ne resavaju…za ta dela niko ne odgovara… cekalo se od 25. maja da se objave izbori i preko hapsenja pokupe politicki poeni…

 16. Nisam, dok ste radili, slušao povoljne komentare o vama, ali ovo obraćanje poništava sve negativne konotacije s vama u vezi. Čestitam.
  Jedino bih dodao: cirkus opstaje jedino kada priređije predstave. Više od ove demonstracije demokratije, plaši me slutnja da su izvođači tačno upućeni u brojnost publike koja ovo guta i može da svari. To je tek strašno, i ako je tako – onda više zista nema nade za ovu nesrećnu zemlju…
  O tome da je mnogima ministarska fotelja – prvo radno mesto – tek nemam snage da govorim. A zar i treba nešto govoriti kad je sve očigledno. Tražili smo monarhiju – ona nam je došla! Mada, u do sada nezapamćenoj varijanti…

 17. Gospodo draga pa nije kriv doktor Stefanovic sto ne zna,kriv je onaj koji ga je na to mesto postavio.Pazi ovako,da se razumemo,ako mene Murinjo dovede u mancester da dajem golove i da mi platu od 10000000000 a ja pritom loptu nikad pipnuo nisam da li sam kriv ja ili on?

 18. Na izborima pokazati obavezan smer.
  Naprednjacima upaliti crveno na duzi rok.
  Uraditi im alko i psiho test.
  Oduzeti dozvolu za upravljanje drzavom , i odrediti pritvor zbog ugrozavanja dostojanstva zivota u zemlji Srbiji.

 19. Biće najzanivljiviji odgovor doktora ministra – ukoliko uopšte SME da odgovori. A sme koliko i vođa sme da izađe na duel Saši (bilo kojem: Raduloviću ili Jankoviću).
  Naravno, ne računa se odgovor obrazom – koga nema, već odgovor vaspitanog i razložnog, porodičnog, čestitog čoveka.
  (Al se ja znosim?)

  • Da imaju veće plate?
   Pa sram te bilo!
   Koliko ljudi u Srbiji nema ni tolike plate sramoto belosvetska !
   Većina njih ima privatne biznise, pogledajte kakva kola voze, kakve kuće imaju, gde idu na letovanja.
   Svaka čast pojedincima i znam ih ali mogu na prste da ih stavim desne ruke, ostali su svi ološ !!!

 20. SVAKA CAST NA OVIM RECIMA I TO DA GOVORI ISTINU JA MOGU DA POSVEDOCIM JER ME JE LICNO TADA NACELNIK KRDzIC UKINUO NAPISANU PRIJAVU SA RECIMA DA JE BITNA OPOMENA A NE SAMO KAZNJAVANJE A NIJE ME POZNAVAO NITI MI JE BILO STA TRAZIO NITI JE DOBIO. VISE NIKADA NISAM PARKIRAO NA TROTOARU A NJEGOVE RECI VREDE VISE OD BILO KOJE KAZNE. ZATO BRAVO LJUDINO

 21. Neka gospodin ministar vidi kakvu opremu i kakva vozila policija ima.U Mup-ovim radionicama nema sijalica najobičnija za kratko svetlo Fijat punta.Pola signalizacije na vozilima ne radi,zimske gume nemaju a oni hapse saobracajce ako su pustili vozača koji nije upalio svetla.Pritom nije oštetio budžet za 3000 nego za 1500 jer može pola u roku od 8 dana.Zato žandarmerija ima sve u fulu-i treba da ima ali dajte i osnovne stvari za običnu policiju kao npr.što sami kupuju obuću jer više od 3 god.nisu dobili od službe.

 22. Sve je to lepo stefanovicu sto radite al kada ce i svi dinkic kada ce odgovarati miskovic kada ce odgovarati vucic sto je penzionerima smanjio penzije i plate sto je unistio srbiju kada ce odgovarati svi oni sto su napravili veci prekrsaj od ovih bednih ljudi policajci sto jedva prezivljavaju od svoji plata razmisli dobro od svojih postupka de vodite ovaj narod i ovu propalu srbiju nemoj da gledate samo vas beograd ima jos gradovi u ovoj srbiji pozdrav

 23. Naravno da treba da podnese prijavu, svi treba da podnesu prijavu….Sram da ih bude za tako bahato ponašanje. Koje taj ,da leči na takav način svoje komplekse!!! Tužno je i jadno ko sve ovom zemljom upravlja…

 24. A kad su tebi radili na mešalici po ceo dan dok si zidao nadogradnju u Skopskoj 8 ništa ti nije smetalo? Fizikalisala cela smena na gradjevini dok si ih ucenjivao kao načelnik i nikom ništa? Kao dobrovoljno? Što su te voleli ili plašili? Najurio te Milovan ko vreću buva…

 25. Po meni ovde nema neduznih. Pocevsi od drzave , zandarmerije, saobracajne policije , a bogami i gradjana koji daju isti mito. Ovde se radi o totalnom haosu i nema skorijeg resenja , poremecen je sistem vrednosti i ponasanja , a sve zbog ekonomske krize i naseg mentaliteta . Ocigledno je da svaki covek u Srbiji ima cenu.

 26. Iz Cacka je krenula kolona gradjana da smeni Milosevica i uspela je u tome
  iz Cacka ce krenuti i druga kolona koja ce doci glave Vucicu i Stefanovicu
  Andrej Vucic je najveci reketas u drzavi i niko nesme da ga pomene a kamoli uhapsi,covek je multi milioner bez dana radnog staza
  Dinkicu nesme da spomenu ime a nedaj boze da mu zaprete hapsenjem iako je upropastio ovu jadnu drzavu
  Karic je opljackao Kosovo i srbiju a sad je i oslobodjen za milijarde Eura a ovi policajci su ostetili budzet za citavih 12.000 eura
  Podrska za sve policajce iz Cacka i bivseg nacelnika Krdzica

 27. Ja samo ne znam gde su bili ti korumpirani policajci.Svaku mogucu kaznu u ovom gradu smo platili i ja i moj suprug. Vec godinama nema načina da potplatis pandura. Svi u mom okruzenju uredno placaju kazne a nemojte da mislite da nisu pokusali da podmite saobracajca. Ni auto nismo mogli da registrujemo dok nismo sve kazne poplacali.

 28. Svaka cast Krdzicu… Vrlo hrabro za neupucene… Kako rece tvoj principal: samo predstava za javnost.Problem je sto si “bivsi” nacelnik,”bivsi” ljubavnik itd..Samo rec “bivsi” ti dade hrabrosti da se obratis ministru.Ni prijatelj “koferce” vise ti ne moze pomoci.. Ovi ne prastaju.. Zaboravio si da su tvoji omiljeni prevoznici odavno u SNS.Raskrsnice vise ne mozes da blokiras. Ni policiju nemas,svi pritvoreni a tuzilastvo iz fioke ubrzano vadi sve predmete protiv tebe..Ocigledno je da si od saobracajne policije napravio firmu za uzimanje novca.. Znaju to mnogi prevoznici.Vreme se promenilo. Sve uzeto mora da se vrati….

 29. Nacelnik, bivshi….ali ova gorcina, koliko razumem Krdza su drugi smenilo….

  Ima par SLIKA na netu koja pokazuju cetvoricu bahatih saobracajaca,… prave selfi, jedu nesto ,zamastili se…. ima i takvih nazalost Krdzo, …

 30. Nema razloga za brigu ako nisu krivi stara narodna nemoj pa se neboj nisu ludi ljudi na vlasti i nad popom ima pop znaju oni sta rade kad ste vi djelovali preventivno mozda u skoli djelovali ste prevetivno prema gazdama i biznismenima i firmasima a prema obicnim ljudima nikad to jest bedi

 31. Bravo Krdžiću, kao sto reče ministar nema nedodirljivih!!! Da vidimo njegov odgovor na ovo!? Da vidimo obrazlozenje za Dinkića, za Karića, za gaženje na pešačkom, za ubistva!? Znači ipak ima NEDODIRLJIVIH MINISTRE, ČINI MI SE!!!?

 32. Svaka Vam cast Gospodine Krdzicu. Nije bilo potrebe da ide u Cacak, bolje da je dosao do Batajnice pa pohapsio njegove pajtose koji ovde haraju, u naselju napravio kucu na 3 sprata, covek iz uprave prihoda napravio lokal koji izdaje vise od 15 godina i kasira kiriju 180 Eura mesecno, drugi zivi ispred zgrade u divljem objektu a bavi se gradnjom stambenih objekata trecem iznajmio Kapetaniju za kafancinu itd. itd. Imalo bi sta da se hapsi po Batajnici o dilovanju droge i da nepricam.

 33. Bravo Krdžiću, kao sto reče ministar nema nedodirljivih!!! Da vidimo njegov odgovor na ovo!? Da vidimo obrazlozenje za Dinkića, za Karića, za gaženje na pešačkom, za ubistva!? Znači ipak ima NEDODIRLJIVIH MINISTRE, ČINI MI SE!!!?

 34. LIcemeri!!!! Hajde sad tako hrabro krenite da hapsite velike gazde koji drze radnike na crno, za platu nedostojnu coveka, bez nedeljnog i godisnjeg odmora, koji prijavljuju manja primanja radnika kako bi ostetili budzet.

 35. Ima tu nesto istine ali veliki deo je predstava. Kad gledas nasu Srbiju krenes od vrha, Toma-diploma. Predsednik koji je od direktora groblja sa kupljenom diplomom glavni ixxxxxl. Onda pxxxxxxxx koji laze na normu, gleda se pred ogledalom i ubedjuje sebe pa onda ovce. Pa Nesa slina, pa neki veliki mali gejevi itd. Pxxxxxe nam se po glavama. I onda pravim spektakl u cacku. Ej koliko smo zastranili. Lepo se krene od vrha. Kako toma ima djplomu pa onda na nize. I tako kada se krene od gore, vecina se uplasi pa ima manje kriminala. Nacelnik je rekao istinu, ali mnogi su se podigli pomocu greha a pali zbog istine tako da kxxx ne vredi…

 36. Krdžić je potpuno u pravu! Kome je namenjena ova farsa od hapšenja 30 ljudi? Jel to treba da nas uveri da se ova “država” brine o svojim građanima, da nas štiti od korupcije? Ma, da! Ja, kao građanim, doživljavam ovu akciju kao još jedan u nizu propalih marketinših poteza vladajuće partije, koja je potpuno izgubila vezu sa bazom. Sve je bilo izrežirano kao u najlošijem filmu sa nindžama (kornjačama). A moglo je da bude dostojanstveno, bez farse, bez glumatanja, bez orkestriranog cirkusa. Da se počisti sopstveno dvorište, kao što dolikuje civilizovanom čoveku, najobičnijim pozivom na razgovor, na saslušanje, šta god… E, tada bi bilo drugačije, imalo bi nekog smisla, a ja bih imala utisak da neko o nama građanima brine uvek, a ne samo u predizborne svrhe.

 37. Volim ove sto kazu e ako su pali. Pa ako je tako izadjite petkom na pijac u Ljubic a posle se vratite u mesta odakle ste dosli posto dalje od Cacka i svoje terase niste videli. Nisu oni uzeli novac da bi se bahatili nego da bi i taj neki lakse prosao, nekad sam prekrsaj bih dao i 500e jer mi posao zavisi od vozacke dozvole, kad nemam to nemam ni hleba. Ovo je sramota sta je Cacak dopustio ali sta ce on mora da slusa velikog sefa. I ovaj stefanovic, jedan obican mikrofon vucica, tu ga je i postavio da bi mogao da manipulise sa njim i celim supom. Samo bih voleo ove sto su drukali da im se obije o glavu, ako si platio cuti, platio si za sebe a ne za nekog drugog ali najgore od svega sto ce ovo sve da se oboje gradjanima Cacka najvise, a onda cete svi zajedno da jedete ono sto ste pos***i…

 38. Најгори су криминалци у полицајским униформама, него шта него да се хапсе и то јавно и слике да им се објаве да видимо те издајнике, највеће казне да се траже за њих, а не да их бране ови њихови саучесници и компањони што су се извукли због недостатка доказа, застарелости и других махинација по принципу “Врана врани очи не копа”…

 39. Gospodo Miloš Oparnica se kandidovao za novog načelnika Sektora unutrašnje kontrole policiji u prevodu dodvorava se ministru… Neša Stefanović nema prave savetnike…. da je bio Veljovic direktor ovo ne prolazi na ovaj način ali Rebić je podoban…. devojka za sve…. mogli su da ih lepo pozovu da dodju u stanicu kod starešine i razduže se do okončanja postupka… nismo mi Kolumbija ili Mexiko…. H.O.P.E tropa de elite gledaju filmove previše ovi u Vladi… pozdrav za Niušićevu Srbiju

 40. Свака част комшија!Цео живот Вас познајем и знам о каквом човеку је реч!Свака Вам је на месту!На првом месту Ви сте човек на свом месту!Утолико,све ово што сте написали има своју већу вредност и тежину!Камо среће да такве као што сте Ви имамо на функцијама у овој нашој Србији!

 41. svaka cast gospodine svaka Vam je na mestu….i u Jagodini je isto tako uradjeno pompezno…fantomke,dzipovi.,,sacuvaj boze,narod se cudio na ulici sramota je ovako kaznjavati ljude koji su ratovali od 90-tih ,pa na dalje,koji su svoju decu ostavljali mesecima,stavljali glave u torbe i nazalost mnoi od njih su dali zivot za tu uniformu za Srbiju….pitam se da li su sada ti ljudi sramota ove jadne drzave i razapinju se ovako na stubu srama…korupcija?!! mito…kakve gluposti? Ja cu licno pre dati tim ljudima ,ako znam da je prekrsaj nacinjen,neka ih nije lako na -20 stajati napolju i na +45 8 sati …,jer se zaboga ako sednu u auto kazne 20%…..imam jos mnogo toga….ovo je jednom recju SRAMOTA….

 42. Svaka čast za ovaj potez bivšeg policajca.Jako smelo i hrabro je danas izjaviti ovako nešto,ustvari reći istinu.Nadam se samo da gospodinu za ovaj smeli potez neće faliti dlaka sa glave a bogami za glavu nisam nažalost siguran. Možda malo surovo ali danas je u Srbiji nažalost tako.

 43. Sve je istina od strane Krdzica. Vade se na sitne stvari, navodno neku sitnu korupciju. Neka ministar Slino sa zandarmerijom opkoli vladu i tu ce naci mega kriminal zbog kojih gradjani Srbije klecaju i poniru. Veliki kriminalci Dinkic, Karic, Bogicevic, Ceda.,vucic………….. sa celom vladom su na slobodi. Svaki ti cast Krdzicu. Neka Slino dodje u Presevo i Bujanovac pa neka se pokaze u hapsenju kriminalaca gde zaista postoji kriminal

 44. Srpska gospodo,
  pišem ovo u svojstvu vozača (25 godina “vozačkog staža”) i hoću da vam kažem, kao neko ko živi u Čačku, ko relativno često putuje za Beograd, da mi nikada nijedan policajac nije tražio novac za prekršaje, koji hteli mi da priznamo ili ne svaki vozač učini u svojoj karijeri. Za prekršaje u saobraćaju koje sam pravila postojala su samo dva moguća rešenja: ili platim kaznu, ili ukoliko je blaži prekršaj ljudi me prosto opomenu i naravno uz moje “obećanje” da se više neće ponoviti, požele mi srećan put. Za prvo rešenje je veoma jasno da država ima korist, a zbog mogućnosti i drugog rešenja nisam sigurna da je to razlog malog budžeta naše države. Takođe u našim svakodnevnim razgovorima čuje se i kako je neki pojedinac dao neki dinar, ali isključivo svojom voljom da policajci popiju kafu (što lično ne smatram korupcijom), ali nikada nisam čula je ih je neki policajac ucenjivao i tražio novac. Sve ovo što napisah ne znači da nemam primedbe na njihov rad. Naravno da imam. Veoma mi smeta kada zaustave nekoga čija vrednost vozila ne prelazi 1000-1500 eura, npr.zato što nije vezao pojas, a u tom momentu pored njih proleti neki bmw, audi ili već ne znam šta i oni se prave da ne vide. To je veoma ružna i tužna slika ove naše države. Al ako malo bolje razmislim i za to ima objašnjenje. Običan sobraćajni policajac je samo jedan od nas običnih građana, koji ako pojuri ili ne daj Bože zaustavi nekog takvog dovodi u pitanje ne samo svoj život, već i živote svojih najmilijih, uz naravno pretnju da može da završi i na ulici. E KO TO TREBA DA REŠI I ČIJA JE TO NADLEŽNOST JA ZAISTA NE ZNAM. Tako i farsa oko privođenja 30 policajaca deluje veoma smešna i jadna, čak i da je neko od njih primao mito 30 je zaista veliki broj. Da je privedeno 2-3-4 to bi i pilo vodu…ovako prosto ne znam da li je ostalo još saobraćajne policije u Čačku. Pozdrav

  • Komentar je skroz OK osim ovog dela o audijima i BMW-ima. Ja licno vozim BMW star 5 godina a pre toga sam vozio audi i veoma cesto sam zaustavljen u saobracaju. Nekad prodjem sa opomenom a veoma cesto platim kaznu cak jednom i za neupaljena svetla. Tako da ta prica da policija ne zaustavlja bolje automobile nikako ne stoji. Sve nas boli kad platimo kaznu ali meni se za skoro 30 godina vozackog staza nije desilo da sam kaznjen za prekrsaj koji nisam ucinio. Dosta puta su mi progledali za neki prekrsaj ali mi nikad nisu trazili pare za to.

 45. Lepo ste to rekli za ministra tu vas u potpunosti podrzavam,to je predstava za komad u cirkus.A sto se tice hapsenja policajaca to nije hapsenje jer su se oni usetali u autobus , kada je hapsenje onda idu lisice obaranje na zemlju i sutiranje kao kada oni (policajci) hapse zene a to imamo X slucajeva i snimaka lao dokaze tako da su oni lepo odvedeni na informativni razgovor da bi se videlo da vlast nesta radi po pitanju korupcije.

 46. Krdzic je javno rekao ono sto vecina nas misli i zna. Gradjani treba da organizuju Peticiju za oslobadjanje neduznih policajaca a traze da se preispitaju neki drugi ljudi iz PU Cacak koji nisu iz saobracajne milicije a zaista su KRIMINALCI !!!! Kao i PREDSTAVKU- pismeno obraćanje koje građani upućuju organima javne vlasti, a u kojoj izražava neslaganje u pogledu načina rada i postupanja MUP-a !!!! Postupkom hapsenja samo policajaca iz naseg grada ucinjena je javna satanizacija naseg grada i gradjana sa namerom obmane javnog mnjenja !!!! O nacinu hapsenja treba podneti krivicnu prijavu protiv organizatora !!! Zbog neprimereno visokih kazni za saobracajne prekrsaje koje su propisali novim zakonom u odnosu na prihode koje gradjani imaju takodje treba da se protestuje, ko ima a da time ne ugrozi egzistenciju svoje porodice da izdvoji svoju celu mesecnu platu od 30.000 dinara ako je nepaznjom ucinio prekrsaj, narod je u borbi za prezivljavanje rasejan zbunjen rastresen pijemo lekove za smirenje niko ne vodi racuna o tome, vazno je da se napuni budzet!!! O visokim kaznama za pravna lica da i ne govorimo, ovako propisane visoke kazne jednostavno mogu da ugroze poslovanje preduzeca!!!! O tome da nema OPOMENA i PREVENTIVNIH MERA za ucinjene prekrsaje vec samo kaznjavanje treba preispitati rad SUDA !!!! Nikako ne treba da dozvolimo da se kola slome na ovih 30 policajaca iz Cacka od kojih su mnogi devedesetih bili po ratistima dok su se ostali sakrivali od mobilizacije !!!!!!!!!! Kada su ih njihove kolege hapsile, bar zbog toga su to trebali da urade sa mnogo vise postovanja, diskrecije i takta !!!!

 47. Stojim na stranu svih 30 policajaca i potvrdjujem da nikada baš nikada nisu mi uzeli i
  na bilo koji način tražili novac niti sam ja njima imao potrebe da nudim bilo kakav mito. Čak šta su mi više puta progledali kroz prste i ponudili pomoć kada mi je zatrebala bili tu da obezbede da drugi nesmetano mogu da se kreću a da ja za to vreme otklonim kvar,nebrojano puta su bili tu u blizini dok ja spavam u kabini da pripaze na mene i robu koju ja prevozim a da ja to nisam tražio od njih a ni oni od mene ništa zauzvrat. Podržavam ih.

 48. hahaha sxxxxx sxxxxxx opet neki spektakl! Gde su teroroisti koji su hteli atentat na AV da napravae? Odglumili 3 dana kako Stefanović (sxxxxxx) brani velikog vođu od atetentatora i pojeo vuk magare???!!!. Gde su počinitelji iz savamale??!!! Kome bre ti mažeš oči ovim dramaturškim glumama za kamere sa svim onim specijalcima u fantomkama?! Vratite dostojanstvo policiji i vojsci onda glumite velike dušebrižnike i hapsite prave kriminalce u svojim redovima. Sreća pa svakim vašim novim postupkom i nameštenom aferom polako otvarate oči ovom napaćenom narodu kojem ste i vi između ostalog oduzeli i ono malo dostojanstva. Puna podrška za većinu nevinih saobraćajca iz Čačka.

 49. Joj majko moja. Oči ćemo povaditi jedni drugima. Ljudi moji kad aćemo se uzeti u pamet i štititi jedni druge? Zar ne primećujete da smo okupirani u novoj demokratiji od koje ne postoji ni slovo D. Komentar načelnika ne mogu da komentarišem u celosti ali se donekle slažem s tim, jer policija je isto narod koji vidi šta se dešava na terenu. Ja ih ni u kom slučaju ne osuđujem za primanje mita jer taj mito je oživeo zahvaljujući zakonodavcu. Isti taj Zakonodavac je propisao kazne kao da smo svi milioneri a ne da preživljavamo. Policija zna kolike su te kazne, pojedinci nemaju dušu pa naprave zapisnik a pojedinci, znajući da ukoliko naprav ezapisnik da će ih čovek doživotno kleti, uzmu 500 ili 1000 dinara i dobro osobi koja je počinila prekršaj dobro i ovome što je dobio neki dinar. Da me pogrešno ne razumete, ne slažem se s tim ali zbog Zakonodavca koji prepisjej zakon EU, u kojoj su plate više hiljada eura a i njihove, i ja bih isto radio da sam na mestu saobraćajca, bez griže savesti. GOSPODO POLITIČARI ODVOJTE MALO VREMENA ILI ŽIVITE S PRIMANJIMA OBIČNOG SRPSKOG ČOVEKA I ONDA UVEDITE ZAKONE I SANKCIONIŠITE NAS NA PROPISAN NAČIN. Ovako će doći kraj nama a i Vama.

 50. Svaka čast nacelnice. Sve ste u pravu, isti scenario je vise puta ponavljan i u Beogradu, a pri tome su hapseni neduzni policajci kako bi izgledalo Holivudski za medije, a da su svi ubrzo vraceni na posao nigde nije objavljeno. Sramota kako se prikupljaju politicki poeni!

 51. Ovo je tako ludilo da postaje nepodnošljivo,do kad ćete da pravite cirkus sa gladnim narodom koji ili nema posao ili radi za koru hleba.Sramota je šta se događa Srpskom rodu.

 52. Vi ste legenda od coveka ! Steta sto tako kvalitetni i pravicni ljudi nisu u politici ove jadne Srbije! Tkav lik niko nece da prepozna jer im sa takvim vrednostima ne odgovarate.!Stet sto ste u penziji sa takvim kvalitetima ! Tako je to u ovoj jadnoj Srbiji! Sve sto vredi nije potrebno!Nacin lisavalja slobode bez dokaza krivice je brutalan i ne dopustiv za jednu demokrasku Srbiju! Sve je to Marketig politicki a jadni ljudi bez dokaza krivice su zrtve ove politike!

 53. Gospodine bivsi,
  Cega se pametan stidi time se ……..
  Dvoljan je kriminal i ne moze se pravdati drugim kriminalom. Tako rade bivsi komunisti i ne stide se, a to vodi do veceg kriminala. Morate , kao bivsi rukovodolac, da budete objektivni i osudite kriminal. Nemojte ga pravsati postupcima pri hapsenju, kriminalom u vrhu drzave i sl. Pomozite da se kriminal suzbija i kaznjave. nemojte hrabriti ljude sklone kriminalu!

 54. PODRSKA KRDZO, KAD NESMEJU DRUGI KAZI IM TI..KOJI SPIN LJUDI MOJI A NACELNIK ZIVALJEVIC CUTI…PREDLAZEM MU DA DA OSTAVKU..ZIVALJEVICU PODNESI OSTAVKU IL BRANI SVOJE LJUDE…USRANO DUPE SE MOZE OPRATI ALI OBRAZ NIKAD! E AKO UVATIS DA IH BRANIS ONDA SKIDAM KAPU.

  DRUGO TREBALO JE TU PAR BITANGI HAPSITI JEL SU STVARNO PRETERALI REKETIRANJEM ALI 70% NISU LOSI MOMCI.

  DAMJANOVIC ZELJKO NL

 55. Postovani drago mi je da ste uputili pismo ministru ali ne u smislu odbrane vasih kolega nego u smislu odbrane svih gradjana i ustavnog poredka pravne drzave. Ugled policije srusili su sami policajci svojim ponasanjem i kriminalnom aktivnoscu kojom se bave zloupotrebujici sluzbeni polozaj i veze sa politicarima koji ih stite. Danas imamo policajca koji je jaci od nacelnika sto je nelogicno ali iza policajca kriminalca stoji politicar tata ko ga stiti vi to bolje znate. Komunalna policija ide ubrzanim korakom ka vrhu kriminalne piramide i ispred je daleko od policajaca jer ih direkno stiti vucic. Trebali ste i tada uputiti pismo ministru na brutalno maltretiranje gradjana. Sto se tice uhapsenih policajaca bice oslobodjeni krivice jer klupko nece biti odmotano ko i mnogi drugi policajci koji su suspendovani i vraceni na poso i dobili pozamasnu sumu a svi znaju da su optuzeni jer su kriminalci isto ko primer dinkica. Vama ipak hvala jer su vam namere casne.

 56. Zato sto je opstepoznato da su Cacanski prevoznici zasticeni kao beli medvedi, svi voze vise pod magnetom i sa potvrdama nego regularno a ostali koji ne nose ČA tablice, ako budu zaustevljeni, moraju da plate prolaz koliko god ispravni bili. A hapseni su tako zato sto je svakood tih 30 policajaca imao pistolj pri ruci pa niko nije hteo da rizikuje kako ce da reaguju na to da budu uhapseni…

 57. Krdzo ti si covek sirokih shvatanja pa mozes ovo da vidis ali rulja koja se jadna ubi placajuci namete /zulum/ jadni nevide da je poenta samo kupiti pare narodu da bi drzava napredovala pa po cenu da hapse i policiju i lekare i profesore jer im beda aplaudira a jadni nemaju ni hleba da jedu ali milo im jer je vlast uzela stvari u svoje ruke a nikako da vide da to samo rade zbog ZULUMA

 58. Krivi su zato sto su pustali narod uz opomenu a nisu drali kozu sa ledja!Vucic je bio ministar informisanja kada su 1998-99 ovi policajci branili Srbiju na Kosovu a sadasnji premijer se ,,radikalizovao”po Beogradu!Krdzo,svaka cast!

 59. U pravu je čovek ali opet ne žalim policiju. Kad su pristali na to da im ministar bude Neša Slina sada neka se češu tamo gde ih i svrbi i gde ih ne svrbi. Ćute godinama na zloupotrebu policije pa su se tek sad kao pobunili kad je i njima dogorelo do nokata. A inače o prevenciji o kojoj načelnik priča.. to su priče za malu decu. Policajci na ulice izlaze sa kvotom kazni koje moraju da napišu pa se tako i odnose prema građanima, bez milosti i savesti, sa pozicije sile koju im daje autoritet uniforme koju nose. Tako nema u svemu ovome mesta za sažaljenje policajaca, oni godinama štite ovu propalu državu i lopove na vlasti redom, oni su i izgradili ovaj sistem koji im se sada lupa o glavu.

  • dobar komentar, drzavne institucije su srozene do kraja…kad covek sa crvene poternice koji sedi sa ‘nasledikom’u guci privode inspektori poziv iz bgd da se pusti…jel to krivicno delo nacelniku Zivaljevicu? Nacelniku Zivaljevicu jel krivicno delo kad se u city pubu biju deca uz prisustvo kobri{obezbedjenje} naravno da jeste..vi ste posten covek otac 5 oro dece kako bi se vi osecali da neko ko ima vlast vase dete tuce…naravno ruzno..zato uvatite radite vas posao a ne da vam pricaju iz beograda a vi da pevate…svako ko je pocinio delo mora da odgovara…a ne selektivno…dal se zvao aleksandar,zeljko,dejan,milenko ili bilo kako on mora da odgovara! POZIVAM VAS DA DATE NAREDBU DA SE NAROD VISE NEKAZNJAVA ZA 3KM PREKORACENJE,ZA PRVU POMOC,ZA SAJLU NA CERADI ITD MOZDA TAD I BUDE MALO MANJE KORUPCIJE..NEKRIVIM JA SAOBRACAJCE I NJIHOVA DECA SU ZELJNA SLATKISA,EKSKURZIJA ITD A VLAST NEDA JER JE PREVISE GLADNAAAAA

 60. Lazni doktor-ministar se sveti policajcima za clanstvo u sindikatu a ne sme da odgovori na Krdzovo pismo vec potura voditeljku sa BK televizije koja je naprasno postala drzavni sekretar!?Izgleda da ovoj zemlji boljitka

 61. Kamiondia…sto nehapsite ona sa auto puta beograd horgos uzimsju od 5 do 10 evrs puta 200 kamiona u smeni kolkoje to par ministre.hapsite ove za neku sicu bruka .takovam i sudije rade kaznjavaju sirotinju nizasta a razni karici cekaju po fiokama daim prode vreme .tose zove pravna drzava ili diktatorska drzava gradanice presuditi jednog lepog dana

 62. Sistem pokusava da napravi inkasante od policajaca.Punjenje drzavnih kasa..Nikada vise saobracajnih nesreca.Bruka.Nekada sam se policajcu obracala za pomoc.Gradjani placaju doprinose da bi bili kaznjeni a ne zasticeni.Narode gde je tu logika.Bravo gospodine.

 63. Naravno da treba da se cuje i vidi to hapsenje, bez skrivanja jer ko sprovodi zakon kad ga krsi mota da vide svi,naravno sa puno pompe itd.. Masa ljudi su na ivici egzistencije a vecina se bahati samo hapsiti sve odreda

 64. Za uniformu ste u pravu a za hapsenja niste u pravu.Zandarmerija se koristi kada bezbednosne procene to zahtevaju a hapsenje policajca naoruzanog je sigurno rizik za obicnu policiju. Danas Cacak ,sutra novi Sad itd i nevidim problem u tome..

 65. Bravo Krdzo.Kao čoveka znam te 37 god. i srecan sam sto te poznajem.Nikada te u zivotu nisam zamolio za bilo kakav saobracajni ptekrsaj da urgiras kod nekig svog kolege da stornira prijavu ili prekrsaj uglavnom su to kazne za pojas gde i dalje tvrdim ako se u gradu ne sme vozitu brze od 40-50km pojas ne treba ali to je sada druga prica.A iz tvig razgovora sam zakljucii da nikada neces pomoci pijancu koji sedne za vozilo ni za sta na svetu.Sto sve govoriu prilog da si profesionalno izvrsavao posao i za razliku od drugih sa plagujatima diploma koji nesto pokusavaju da glume neku vlast gde su svu svoju rodbinu dolaskom na vlast unapredili po funkcijama a samim tim ivecim platama.A to za njih nije korupcija.To je 100puta veca korupcija od svih ovih policijskih podmicivanja ako se dokaze da su bila.A da li se iko pita ko placa to gorivo da bi de doslo do Cacka sa dzipovima.Jesu li to isti oni koji trose novac da navijace zvezde rada i partizana prate do stadiona i nazad.Da li su to drzavni projekti…..

 66. GOSPODINE KRDZICU SVAKA VAM CAST!!! OVI SEHTASI MISLE DA CE DOVEKA!! HAPSE NASE SAOBRACAJCE KAO NAJ VECE GANGSTERE SALJU NAM ZANDARMERIJU U GRAD…MISLE UPLASICE NAS NAPUCANI RAMBO RATNICI NEPISMENOG MINISTRA POLICIJE…E PA NIJE BAS TAKO,,, BRACO SRBI NA STRANPUTICI!!!…NAROD CUTI A KAO STO RECE MILOS OBRENOVIC TESKO NAMA KAD JE NAROD ZACUTAO…!!!SRECNA NOVA GODINA!!!

 67. Dragoslave Krdžiću,
  Pitam se kao policijski službenik kome ste bili pretpostavljeni, otkud vam ideja da se na tuđoj nesreći promovišete!?
  U vašem javnom obraćanju postoje segmenti sa kojima se u potpunosti slažem, ali motiv vašeg javnog obraćanja je očigledan. Ništa drugo osim ličnog promovisanja!
  Oni koji vas ne poznaju možda i poveruju u vaše „dobre namere“, ali ja kao bivši policajac kome ste vi bili nadređeni odlično znam koji su vaši kvaliteti, a poznajem vas i pre nego što ste postali načelnik.
  Osetio sam na svojoj koži vašu osionost i sujetu. Svako ko se usudio da misli drugačije, iako je bio u pravu, bio je u opasnosti da dobije premeštaj u neku drugu organizacionu jedinicu.
  Vi ste poslednji čovek koji treba nekoga da kritikuje na temu prevencije saobraćajne policije u saobraćaju!
  Da li ste zaboravili kada ste kao načelnik uveli normu policijskim službenicima? Nijedan kolega nije smeo da dođe sa smene bez najmanje pet sankcionisanih vozača.
  Da li ste zaboravili kada ste policajce vraćali na teren , odnosno na „doradu“, a sve zbog nedovoljnog broja kažnjenih vozača? Licemerni ste bili prema građanima i na lokalnoj televiziji izjavljivali sve suprotno u odnosu na ono što ste iznosili na radnim sastancima. Upravo kod vas nije postojala prevencija.
  Pretili ste premeštajima, pretili i samo pretili! Uplašeni policajci su kažnjavali svoje sugrađane i tako bi bili sigurni da ne dobiju premeštaj.
  Sećate li se kada ste te iste policajce slali na teren peške bez službenih vozila demonstrirajući moć vašeg položaja? To kolege nisu zaboravile!
  Ja sam malo stariji od vas otišao sam časno u penziju, a vi gde ste?
  Vi ste naredili sankcionisanje policajca koji je „nepropisno“ parkirao službenu „Maricu“, a sve zbog sukoba sa bivšim načelnikom na čije ste mesto hteli da dođete, napravili cirkus i tako obojica ukaljali ugled celoj policiji.
  Žao mi je kolega koji su platili cenu , a plaćaju je i dan danas. Sunovrat policije u Čačku, u kome sam radio trideset godina, je započet od trenutka kada je Milovan postavljen za načelnika i kada ste vi postali načelnik odeljenja. I ja sam učio školu za vreme „odvratnih komunista“, ali je nisam, na moju sreću, naučio kao vi.
  Da ne pomislite da vas mrzim, pamtim i lepe trenutke provedene sa vama, ali je to bilo davno, davno.
  Ono oko čega mogu da se složim sa vama vezano za javno obraćanje je vaša rečenica „Ono što mi smeta kao čoveku to je način hapšenja policajaca“. Tu dileme nema, ali ovo izrečeno sa vaše strane nije iskreno i ima za cilj lično promovisanje.
  Što se kolega tiče, lično mislim da će se svi naći na slobodi.
  Policajac u penziji.

 68. pa ljudi izjasnite se ko je od vas sao u zasitu uhapsenih policajaca dali mu je to marketinski rik ili ne on je covek imao m… i napisao i potpisao jer i on je na svojoj kozi osetijo nepravdu od strane tajkuna vujca dobrosvi znate imao je i on svoih greskica a smenjen je planirano svi to znamo drage kolege , nisam ja nikakav krzjicevac ali kao star radnik znam celu isinu dako da drage kolege morate nekad saznati istinu i netreba je gurai pod tepih vec ce ona sama isplivati

 69. Dok vas je Krdzic maltretirao licili ste na policajce i neko vas je barem postovao sada vas niko ne ceni Krdzic je bio i ostao upamcen kao najbolji covek a kao staresina ubedljivo najbolji a za tvoju informisanost sada radi kao advokat

  • Smesan si. On nije advokat, samo je umislio da je advokat. Voli covek da bude u centru paznje, pa se reklamira preko ovih mucenika. Ja kao gradjanin sam uzasnut nacinom hapsenja, a vidim i vecina sugradjana, ali taj Krdzo neka cuti. Pre nekoliko godina sam mu se obratio zbog maltretiranja od strane policajca Tadica. Rekao mi je da je bilo ko drugi u pitanju, poverovao bi mi i rekao da mu je to najbolji policajac. Zamisli najbolji policajac meni kaze da je bog i batina i naziva me sokolom. Kad sam mu pomenuo Krdza nasmejao se i rekao da ce me ako se budem zalio na njegovo ponasnje njegov nacelnik isterati iz kancelarije. Pozvao ga je i tu predamnom mu rekao , dolazi ti jedan seljak da se zali. Mnogo prijatelja imam u miliciji i mislim da nije slucajno sto bas ova dvojica vise ne rade.

 70. ĆUTI KRDŽO KO BOGA TE MOLIM!
  TI SI TE POLICAJCE TERAO DA PIŠU SVE KOJI SU IZ GOREVNICE. JOŠ MI JEDAN MOTORDŽIJA TADA KAŽE DA NESME DA SE VRATI SA POSLA AKO NE KAZNI BAR TRI VOZAČA IZ GOREVNICE I NAPISA MI KAZNU ZA TRAKTOR I TO SAMO ŠTO SAM PREŠAO IZ NJIVE U NJIVU. JOŠ KAŽE IZVINI JA NEMAM KUD U STANICU, KRDŽIĆ ĆE ME VEŠATI. KAKVA CRNA TVOJA PREVENTIVA, KAKVI BAKRAČI.

OSTAVITE ODGOVOR