Izgoreo u sušari dok je kačio meso

0

IVANJICA – Miroljub R. (65) iz Jeseništa kod Ivanjice preminuo je u čačanskoj bolnici od opekotina zadobijenih juče kada je nesrećnim slučajem pao u sušari dok je kačio meso, piše ivanjički portal Info Liga. Radnici ivanjičke Hitne službe su odmah nakon poziva stigli na lice mesta, ali je već tada bio u jako lošem stanju, pošto su mu opekotine zahvatile veći deo kože.

Kako nezvanično saznajemo, Miroljub je verovatno pao opijen dimom dok je okretao meso . Prethodno je naložio vatru u sušari. Kada su ga pronašli odmah je usledio poziv lekarskoj službi koja ga je zbrinula u ivanjički Dom zdravlja, a nakon toga hitno u Čačak.

Mogu jedino da kažem da smo uradili sve što je bilo u našoj moći, on je svestan stigao u Čačak, ali je i tada bio u jako teškom stanju – potvrdila je načelnica Hitne službe Ivanjica, Marijana Lišanin.

Nadležne institucije apeluju na sve vlasnike sušara da budu maksimalno oprezni i da se ne izlažu opasnosti. Takodje treba povesti računa i o samom sušenju mesa jer su česti požari u ovim objektima koji su mahom od drveta.

Izvor: Info Liga

BEZ KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR