Borac počeo pripreme za prolećnu polusezonu

0

ČAČAK – Zimski odmor je trajao nešto manje od mesec dana, tako da je većina superligaša danas počela sa pripremama za predstojeću polusezonu. Šef stručnog štaba Borca Mladen Dodić sa saradnicima Stanisavljevićem i Ostojićem je obavio prozivku igrača, nakon koje je održan prvi trening.

Prozivci je prethodila konferencija za medije na kojoj su govorili direktor kluba Ivan Stevanović i šef stručnog štaba Mladen Dodić.

Sa dosta optimizma ulazimo u pripremni period. Mogu reći da klub odlično funkcioniše i da nismo sedeli skrštenih ruku u zimskoj pauzi. Organizovali smo pripreme, obezbedili novu opremu i u narednom periodu ćemo raditi na pojačanju igračkog kadra i ispoštovaćemo sve zahteve i želje šefa stručnog štaba. Znamo koji cilj imamo pred sobom i uveren sam da ćemo ga ostvariti. Igračima kojima je istekao ugovor zahvaljujem na korektnoj saradnji i poručujem im da su vrata Borca uvek otvorena za njih – rekao je direktor Stevanović.

borac-prozivka-2

Ugovori sa Borcem su istekli Tanasinu, Bogdanoviću i Krstiću. Prisutnim novinarima se obratio šef stručnog štaba Mladen Dodić koji je do tančina izneo plan i program priprema za predstojeću polusezonu.

Počinjemo pripreme na krilima dobre atmosfere koju su doneli odlični rezultati u finišu jesenjeg dela. Znamo kakav cilj imamo pred sobom i daćemo sve od sebe da ga ostvarimo. Prve dve sedmice ćemo raditi u Čačku, a u tom periodu ćemo odigrati i dva kontrolna meča protiv Javora i Slobode. Potom sledi odlazak na Ohrid gde ćemo boraviti od 23. januara do 5. februara. To je stara baza Borca i tamo ćemo odigrati pet utakmica. Sledi povratak u Čačak i generalna proba protiv Metalca. Očekujem da što pre kompletiramo igrački kadar, kako bi kvalitetne pripreme rezultirale dobrim igrama i bodovima u drugom delu prvenstva – jasan je Dodić.

borac-prozivka-3

Po okončanju kratkog sastanka u svlačionici na kome je trener Dodić prezentovao igračima šta se od njih očekuje, održan je i prvi trening na terenu sa veštačkom travom. Ni jaka hladnoća, kao i vetar sa Morave nisu uticali na dobro raspoloženje igrača Borca.

Izvor: FK Borac

BEZ KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR