Košarkaška liga Srbije dobila glavnog sponzora

0

BEOGRAD – Udruženje klubova Košarkaške lige Srbije i kompanija MOZZART DOO potpisali su ugovor o naslovnom sponzorstvu za sezonu 2016/17, što pored ostalog, podrazumeva i to da će se Liga ubuduće zvati: MOZZART Košarkaška liga Srbije.

Ugovor su potpisali Direktor takmičenja Košarkaške lige Srbije Leon Deleon i generalna direktorka kompanije MOZZART Koviljka Lončar.

Veliko mi je zadovoljstvo što smo ugovor o naslovnom spozorstvu potpisali sa kompanijom MOZZART DOO. Ova kompanija već godinama ima poseban senzibilitet za košarku i svojim sponzorskim i drugim aranžmanima značajno doprinosi razvijanju i unapređivanju košarkaškog sporta u Srbiji i regionu. Prepoznali smo zajednički interes i nadam se da ćemo ostvariti dugoročnu saradnju na realnim ekonomskim osnovama i na obostrano zadovoljstvo – rekao je Direktor takmičenja KLS Leon Deleon.

Generalna direktorka kompanije MOZZART Koviljka Lončar nije krila zadovoljstvo zbog toga što je sporazum potpisan.

Kompanija MOZZART ima dugogodišnju tradiciju u pružanju pomoći razvoju sporta i čast nam je što smo kroz saradnju sa Košarkaškom lige Srbije podržali jedan od najtrofejnih sportova. Posebno nam je zadovoljstvo da budemo deo ovog takmičenja, s obzirom na to da smo svedoci afirmisanja brojnih perspektivnih košarkaša kroz KLS. U duhu pomoći razvoju košarke, kompanija MOZZART pokrenula je i najveću akciju za omasovljenje ovog sporta u Srbiji kroz projekat ”Sto terena za jednu igru”, u okviru kog obnavljamo sto košarkaških igrališta širom zemlje. Smatramo da smo saradnjom sa Košarkaškom ligom Srbije na pravi način zaokružili ovu lepu priču – poručila je generalna direktorka kompanije MOZZART Koviljka Lončar.

BEZ KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR