Parezanović: Obradoviću, biraj mesto i vreme

2

ČAČAK – Narodni poslanik SNS Marko Parezanović oglasio se pisanom izjavom za javnost nakon što je lider Dveri Boško Obradović prihvatio njegov poziv na TV duel.

Izjavu prenosimo u celosti:

Želim da čestitam medijima u Zapadnoj Srbiji, jer su posle višemesečnih pokušaja uspeli da isteraju Boška Obradovića na TV duel sa svojim kolegama iz Narodne skupštine Republike Srbije. Nejasno je zašto je Obradović danima ignorisao pozive medija, a oglasio se tek posle mog drugog javnog poziva, da prestane da beži od političkog suočavanja, tako da je teško poverovati da se on previše raduje mom pozivu, što je pokazao i na prethodnoj sednici Skupštine grada kada je poziv na duel odbio.

Smatram da je nepotrebno i nesvrsishodno da imamo 2 TV duela u 2 dana. Pozivam poslanika Obradovića da kao opozicionar izabere mesto i vreme, za jedan temeljan i demokratski TV duel. Kako će političkih tema biti puno, pre svega posle raspisivanja predsedničkih izbora, nemam nikakav problem da u bliskoj vremenskoj instanci budemo gosti i na televiziji koja sada ne bude izbor poslanika Obradovića. Pozdravljam i činjenicu da je Obradović shvatio da nije primereno na dane velikih praznika slati građanima politička pisma.

Svim građanima Srbije i Čačka želim srećne božićne i novogodišnje praznike uz želju da živimo u miru, međusobnom poštovanju i da iz godine u godinu napredujemo u svim segmentima društva.

Marko Parezanović, narodni poslanik

2 KOMENTARA

  1. Parezanovicu sto nekazes da ti vucic naredio da izadjes boskom na duel..nije sporno bosko oduvaj ga..nego kad ce vucic da izadje snekim na duel a da nije jelena karleusa

    Srecan badnji dan srbi.

OSTAVITE ODGOVOR