Eksplodiralo vozilo javnog preduzeća u Gornjem Milanovcu, istraga utvrđuje da li je eskplozija namerno izazvana

1
1076
Foto: GMinfo/V. Popović

GORNJI MILANOVAC – U noći između nedelje i ponedeljka, oko tri sata iza ponoći, eksplodiralo je vozilo Javnog preduzeća za izgradnju opštine Gornji Milanovac (JPzI) na parkingu ispred ulaza zgrade gde se ovo preduzeće nalazi (bivša zgrada “Dečjih novina“). Radi se o službenom automobilu preduzeća, marke “škoda karok“.

Od paljevine je značajno oštećen i “suzuki S4“, koji je bio parkiran pored, takođe u vlasništvu JPzI.

Kako prenosi portal gminfo.rs, pripadnici MUP-a iz Milanovca i Čačka obavljaju uviđaj.

Prema očevidnom stanju na terenu, “škoda karok“ je potpuno izgorela s prednje strane i iznutra, a kako gminfo nezvanično saznaje, postoje indicije da je paljevina izvršena s namerom, sa spoljne strane, odnosno ispod vozila pomoću improvizovane eksplozivne naprave. Postoje snimci nadzornih kamera, istraga će pokazati tačne uzroke i sled događaja.

U obaveštenju JPzI, koje je ranije jutros dostavljeno redakciji gornjomilanovačkog portala, zahvaljuju na brzoj reakciji Vatrogasne jedinice u Gornjem Milanovcu, a o detaljima događaja obavestiće javnost nakon završetka uviđaja.

Kako su sva vozila osigurana, Javno preduzeće za izgradnju opštine Gornji Milanovac neće pretrpeti štetu, dodaju iz JPzI.

Izvor: GMinfo

Prethodni članakKada poreski obveznici moraju izmiriti svoje obaveze u aprilu?
Sledeći članakRade Šerbedžija i “Zapadni kolodvor“ sutra otvaraju 60. po redu Disovo proleće

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here