Marinović: Pokušaćemo da dovedemo dva ili tri kvalitetna pojačanja

8
847
Foto: Darko Zabus

ČAČAK – Trener Borca Marko Marinović izjavio je da očekuje da će klub angažovati barem još dva ili tri kvalitetna pojačanja za narednu sezonu.

On je to izjavio za zvanični sajt KK Borac. Podsetimo, klub je produžio saradnju sa internacionalcima iz Gruzije i Argentine Dudom Sanadzeom i Lautarom Lopesom.

Prema Marinovićevim rečima, neki od aktulenih igrača Borca imaju važeće ugovore, dok sa nekolicinom slede pregovori.

Već smo krenuli da sastavljamo tim za narednu takmičarsku godinu. Doduše, mnogim igračima ovog leta ističu ugovori, tako da moramo da pregovaramo sa njima. Takođe, probaćemo da iskoristimo ovo leto da se dobro pojačamo sa barem još dva, tri dobra igrača – dodao je Marinović.

Popularni Malina je još jednom apelovao da svi koji su u mogućnosti pomognu klubu.

Ponovo moram da apelujem da svi ljudi dobre volje pomognu u finansijskoj stabilizaciji kluba. Da bismo mogli da funkcionišemo kako treba, moramo da imamo potporu. Imali smo veliku pomoć od grada, predsednika kluba Predraga Pantovića, kao i Mirka Petrovića, ali je potrebno još ljudi. Smatram da mi to zaslužujemo. Valjalo bi da se u Srbiji uradi decentralizacija košarke, da se sredstva malo prebace i u provinciju, a ne da sve ide u Beograd – naglasio je Marko Marinović.

Izvor. Morava info, KK Borac

Prethodni članakObeležen Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi: Jedanaestoro Čačana krv dalo više od 75 puta
Sledeći članakŠapić prvi put u Čačku kao potpredsednik SNS

8 KOMENTARA

  1. Ode Kočo u Megu a i još će da odu nekoliko prvotimaca osta Malini 5kadeta probao ih je mogu oni u Aba da se prošetaju

    • Brže će Kočo iz Mege nego što će otići tamo. Ljudi, mi smo strepeli za opstanak bukvalno do zadnjeg minuta, plus imali smo ekipu koja je istupila iz lige! Kakav Kočo, on samo može u Čačku da gubi lopti koliko hoće, u Megi dve takve lopte i nema te u igri naredne tri utakmice.

      • Sve vi znate izgleda, ide covek u ORGANIZOVAN klub gde se zna sve, pare su mozda i manje nego u Borcu. To je tako u sportu u manjim sredinama, ideš dalje….svima sve najbolje u novim klubovima i zahvalnost sto su igrali ovde. Te pljuvacine mogu da izgovore lazni navijaci i zavisni ljudi. Srećno Nikola u novoj sredini.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here