Počinju da rade teretana i fitnes sala u okviru hale “Breza“

3
2057

GORNJI MILANOVAC – U petak, 1. oktobra, počinje sa radom aneks sportske hale “Breza“ u Gornjem Milanovcu, u okviru kojeg se nalaze najsavremenija teretana i fitnes sala sa svlačionicama i tuš kabinama. Radove je finansirala EU posredstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a u uređenje nešto više od 780 m2 i nabavku neophodne opreme uloženo je 42,17 miliona dinara.

Teretana i fitnes sala predviđeni su za vežbanje profesionalnih sportista, sportskih klubova, ali biće otvorena i za sve građane koji se rekreativno bave sportom. Radno vreme teretane je radnim danima od 8 do 22 časa, a subotom od 9 do 13.

Cena dnevne karte je 300 dinara, a mesečne 2.500 dinara. Za asistenciju prilikom vežbanja u teretani biće zaduženi obučeni profesori sporta.

Prva dva dana ulaz će biti besplatan za sve zainteresovane građane.

Izvor: Morava info

Prethodni članakVirusolog Jovanović: Neophodno zatvaranje ugostiteljskih objekata, situacija alarmantna
Sledeći članakMilanovčanin vozio auto sa 2,34 promila alkohola u krvi

3 KOMENTARA

  1. E pa mogli su i do sada raditi, samo da su postavili ruske preciscivace vazduha i UV LED lampe Ambilife za sterilizaciju i dezinfekciju, a u teretani i nije neka narocita guzva, znaci mogli su…., neznam zasto su im i branili, kad jos uvek ima zarazenih, sta su postigli…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here