Radoš Milovanović tužio sestru poginulog radnika zbog njenog otvorenog pisma Vučiću

7
1253
Foto: MNA/Info LIGA

IVANJICA – U Ivanjičkom sudu je održano ročište u ponovljenom postupku po privatnoj tužbi Radoša Milovanovića direktora MB Namenska Lučani protiv Mirjane Milivojević sestre poginulog Milomira Milivojevića, prenosi Ivanjički radio.

Mirjana Milivojević je zbog teksta koji je objavio jedan portal iz regiona u prvostepenom postupku proglašena krivom za delo uvrede, dok je Viši sud u Čačku uzeo u obzir žalbu, poništio presudu i postupak vratio na ponovno razmatranje. Na ponovljenom piostupku pravni zastupnici obe strane su saglasne da će ovaj slučaj morati da dobije epilog na naarednom ročištu 21.oktobra. Pravni zastupnik porodice Millivojević ističe da ova suđenja postaju mučna za sve, ali od pravde ne odustaje.

Činjenica je da se sa preduzimanjem pravosudnih procesnih radnji odugovlačilo, da se predmet držao u nekoj fioci i Mirjana je napisala otvoreno pismo predsedniku Aleksandru Vučiću, zbog koga je direktor Milovanović podneo tužbu. Neka građani Srbije razmisle zašto neko u pravosuđu počinje da radi svoj posao tek kad predsednik države to kaže – kaže Vladimir Todorić, advokat porodice Milivojević.

Porodica neće odustati od isterivanja pravde na čistinu, kažu mogu ih tužiti koliko hoće, ali krivci moraju pred lice istine i pravde.

Izvor: Ivanjički radio

Prethodni članakVlada Đokić: Malina je bio veliki igrač, veliki je čovek, želim mu da postane i veliki trener
Sledeći članakHor svešetenika Sanktpeterburške mitropolije održao koncert u punoj sali Doma kulture

7 KOMENTARA

  1. Osim ZALOSNO, svaki drugi komentar je suvisan. Ova drzava lepu poruku salje mladima, idite slobodno , mladost i pamet nam ne trebaju, vidite da neko moze do 80-te godine da bude direktor. Sa ovakvima mozemo da manipulisemo. U mnogim ustanovama je isto, kazu i u Cacanskoj bolnici Radoslav Milosevic, „kopa i rukama i nogama “ da ostane direktor i nakoh 65.godine, ne treba cuditi da mu i to ne dozvole…
    Sve su to ljudi bez morala…PUNA PODRSKA OZALOSCENOJ PORODICI DA IZDRZI, procice i njihovo !!!

  2. Od Ivanjickog suda mozete ocekivati svasta, ali samo ne pravdu i pravo. O trajanju procesa da ne govorimo. Mislim da im je prosek pet godina, pa i vise.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here