Šipetić (Dveri): Pozivam Miluna Todorovića na TV duel

11
506

ČAČAK – Potpredsednik Gradske organizacije Dveri u Čačku Đorđe Šipetić oglasio se saopštenjem u kojem poziva gradonačelnika Miluna Todorovića na TV duel.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Jedini put kada su se Milun Todorović i aktuelna vlast „izmerili“ sa opozicijom na izborima (Lokalni izbori 2016. g.), opozicija je osvojila znatno više glasova ali zbog rascepkanosti dela opozicije, mnogi nisu ušli u skupštinu, što je omogućilo aktuelnoj vlasti da formira skupštinsku većinu. Bespredmetno je govoriti o izborima iz 2020. g, kada opozicija nije učestvovala na istima.

Stoga, ne treba da čudi njegov kukavičluk – izostanak ostavke, na mestu gradonačelnika (automatski i izbori u decembru), jer Vučić ne želi gubitnike u svom timu za decembarske izbore.

O kakvoj kukavici je reč, najbolje govori podatak da, za ovih osam godina vlasti, nikada nije izašao na TV-duel, ni sa jednim lokalnim, opozicionom političarem.

Zato pozivam Miluna Todorovića da podnese ostavku i omogući Čačanima da izaberu svog, većinskog, predstavnika na mestu gradonačelnika i Gradskog veća. Ili barem, bude dovoljno hrabar da barem jednom izađe na TV-duel sa opozicijom grada Čačka.

Neka bude hrabriji od svog predsednika, koji je, za deset godina vlasti, izašao na TV-duel samo sa Jelenom Karleušom.

Potpredsednik GrO Dveri Čačak Đorđe Šipetić

Prethodni članakŠkola u Bresnici ima novu kuhinju i fiskulturnu salu
Sledeći članakRadoičić pušten iz pritvora, sudija tvrdi da ne postoji opasnost od njegovog bekstva

11 KOMENTARA

  1. Šipetiću, Šipetiću, pa kad si bio odbornik nisi mogao da sastaviš diskusiju od 5 minuta, a sad bi na TV duel.
    Član Dveri i gradonačelnik Čačka???
    Pa ti dečko ne znaš ni koliki je budžet grada, ali znaš da kažeš da je neko „kukavica“.
    Organizuj ti tv duel u svojoj glavi, sam sa sobom, pa ti više nikad neće pasti na pamet da se oglasiš u medijima, svestan da bi te Milun pocepao i ponizio i da bi ti posle toga nosio kapuljaču na glavi bar godinu dana, a sigurno bi ga podržao na sledećim izborima.

  2. A sta bi pricao sa tobom, majke ti? Nece covek da pada na vas nivo. I pametan je zbog toga. On je covak kulturan, nenamerljiv, odmeren. Jasan u izlaganju. A vi ste sve suprotno.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here