Asfaltirana dva i po kilometra puta u Ostri

3
383

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je danas sa saradnicima posetio Mesnu zajednicu Ostra, u kojoj je asfaltiran lokalni put ka Stanojevićima, u dužini od dva i po kilometra.

Vrednost investicije je 26 miliona dinara, a sredstva je obezbedila Vlada Republike Srbije, preko preduzeća JP “Putevi Srbije“.

Saobraćajnica koja je završena, značajna je za sve meštane ovog zaseoka, ali najveće nam je zadovoljstvo što će mališani, kojih ovde ima više od 20, moći bezbedno da stignu do svoje škole, i što će u svom selu moći da voze bicikle i rolere na novom putu, baš kao i njihovi drugari u gradu – istakao je gradonačelnik Todorović, naglasivši da je u protekle tri godine u Ostri asfaltirano oko četiri kilometra saobraćajnica.

Todorović je sa saradnicima posetio i istureno odeljenje OŠ “Tatomir Anđelić“, u kojem rade dve učiteljice sa 25 đaka i četiri predškolca.

U školski objekat smo uložili tri miliona dinara. Postavljen je i novi mobilijar, rekonstruisana ograda škole, urađeno novo igralište, postavljene nove table i pribavljena sportska oprema. Sada ustanova ima odlične uslove za mališane, koji su naša budućnost i zbog kojih i najviše radimo – rekao je gradonačelnik.

Gradsko rukovodstvo posetilo je i crkvu u Ostri, za čiju je fasadu izdvojeno oko dva miliona dinara, urađen je i ikonostas, a Todorović je istakao da će biti nastavljeno sa ulaganjima kako bi ovaj verski objekat imao sve što je neophodno za bogosluženje.

Prethodni članakČačak 94 u dramatičnoj završnici slavio u gradskom derbiju i ostvario istorijski uspeh
Sledeći članakPotpuno mirno na kovid odeljenju čačanske bolnice

3 KOMENTARA

  1. Ovo nije put nego biciklisticka staza, ovde garantujem zivotom ne mogu dva auta da se mimoidju 2,4mtr. Drugo debljina asfalta je debljine margarina.. Trece opet slika i zloupotrebljava decu u politicke svrhe. Obraz djon to se moze reci za Miluxx !

  2. Niste vi g.gradonacelnice nista uradili vec Putevi a nisu ni oni, vi ste se samo slikali na tudjem poslu. Ti da si nesto uradio izdvojio bi pare i gradskog budzeta ovo je novac iz drzavne kase tj iz dzepa tih ljudi iz Ostre, oni su asfaltirali kroz registracije vozila, poljoprivrednih masina, kroz placen porez na zemliste, na kuce, kroz razna druga nametnuta i nenametnuta davanja – bravo njima! Dali su Vam ono sto su Vam dugo uzimali.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here