Atletska staza nakon 34 godine dobila novo ruho

13
3404

ČAČAK – Rekonstruisana atletska staza u Čačku od danas je ponovo dostupna za sve koji na njoj budu želeli da se rekreiraju i treniraju.

Tokom jučerašnjeg dana zvaršeno je obeležavanje staze i unutrašnjih borilišta, a instalirana je i rasveta.

Vrednost rekonstrukcije atletske staze je 70 miliona dinara. Poslednja sanacija atletskog stadiona bila je 1986. kada je na stazu postavljena tartan podloga.

Izvor: Morava info

Prethodni članakZaraženi mladić iz Čačka bio na derbiju, bračni par dobio virus u kontaktu sa osobom iz Novog Pazara
Sledeći članakPredsednica GIK: Glasanje moguće i bez obaveštenja, obavezni lična karta ili pasoš

13 KOMENTARA

  1. Izbori ce biti u nedelju i procice a atleska staza ce ostati deci za narednih 50 god. Ako mislis da je staza radjena zbog izbora ti nemoj ni da je koristis, cekaj da „tvoji“ naprave novu atlesku stazu, pa se onda istrci do mile volje, baksuze.

  2. Nikola, ti sedi kuci i placi sto su kasnili osam meseci. Da su lepili tartan po snegu ti bi opet pljuvao, Baksuzi uvek nadju razlog.

    • Ako nešto čekaš 34 godine onda dobro planiraš kako da uradiš. Lepili su tartan po kiši i gorem vremenu nego u oktobru što je bilo. A kakva je bila zima moglo je da se trči cele zime. Ako neko kaže istinu on je baksuz a ko radi sve u cilju izbora on je super. Koliko su mogla naša deca da napreduju za ovih osam meseci nije im bitno.

      • Nikola, stvarno si baksuz. Koliko puta treba da se objašnjava da nisu mogli da završe na vreme zato što nisu imali radnika koliko je potrebno. Prošlo leto po dva radnika na stazi a pred izbore može i po kiši. Ali narod ima kratko pamćenje.

    • Staza je vrhunska ne lupetaj, trcim kad god mogu i mogu reci da je staza vrh, ne bole zglobovi, milina za trcati….jedina zamerka, trebali su siri ulaz, gde ona kocka postavljena, a mozda i taj deo da bude od tartana, da se manje prlja kada bude mnogo dece recimo.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here