Borac obnovio pregovore sa centrom iz BiH

6
1433
Potencijalno veliko pojačanje za Borac: Kenan Kamenjaš (sa loptom); foto: ABA2

ČAČAK – U čačanskom Borcu već razmišljaju o potencijalnim pojačanjima za takmičenje u ABA ligi.

Pošto je na okupu ostao praktično čitav tim koji je izborio plasman u elitni ran regionalnog takmičenja, rukovodstvu tima iz Čačka ostalo je samo da ga nadogradi. U planu je, kako se može čuti dovođenje dva ili tri proverena košarkaša koji mogu da naprave razliku na terenu.

Kako Morava info saznaje, jedan od njih je Kenan Kamenjaš (207, 20 godina), snažni centar koji je pružao izvanredne partije za sarajevske Sparse u protekloj sezoni ABA 2 lige i bio možda i najdominantniji igrač na svojoj poziciji u čitavoj ligi.

Predrag Pantović i Marko Ivanović već su bili u Sarajevu kako bi se sa rukovodstvom Sparsa počeli pregovore o eventualnom transferu. Kamenjašu je ostala još jedna godina ugovora u sarajevskoj ekipi, sam igrač je raspoložen da dođe u Čačak, pa je ostalo samo da klub da zeleno svetlo za ovaj transfer. A to, prema prvim informacijama, neće biti nimalo lako, s obzirom da se insistira na obeštećenju za koje u Borcu smatraju da nije realno.

Sa Kamenjašem su vođeni pregovori i početkom ove godine, ali je u međuvremenu ekipu pojačao Dušan Miletić.

Morava info saznaje i da je zahvaljujući plasmanu Borca u ABA ligu povećano interesovanje menadžera za saradnju sa čačanskom ekipom, pa se upravi Borca nude brojni igrčani, od koji su pojedini sa zavidnom reputacijom. Šta će od sveka biti i ko će u narednom periodu zadužiti Borčev dres, znaće se u nedeljama koje slede.

Podsetimo, svi igrači iz aktuelnog rostera imaju važeće ugovore, a jedina dvojica koji ih nisu imali – Brajs Džons i Radovan Đoković, produžili su saradnju sa KK Borac.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDve kovid pozitivne osobe iz Čačka prebačene u Kragujevac, sa analize stiglo 27 uzoraka – svi negativni
Sledeći članakOtvorena sva biračka mesta u Čačku

6 KOMENTARA

  1. Mene ti menadžeri najviše brinu da Marko ne padne pod nečiju šapu za procenat.
    Peticu i beka treba odmah rešiti , ostalo bi moglo i da se čeka zbog cele ove situacije mnoge ekipe će se kasno formirati, samim tim biće i bolja ponuda i jeftinija tamo krajem avgusta

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here