Čačak deo programa “Zajednici zajedno“: Podrška povećanju nataliteta i očuvanju reproduktivnog zdravlja

0
182

ČAČAK – Vodeći se idejom da je dugoročno ulaganje u zdravlje ključno za kvalitetan razvoja društva, kompanija NIS raspisuje konkurs “Zajednici zajedno 2022“ koji je posvećen temi povećanja nataliteta i očuvanju reproduktivnog zdravlja.

U ove svrhe, NIS je izdvojio sredstva u iznosu od 118,5 miliona dinara za podršku porodicama u procesu vantelesne oplodnje, kao i za nabavku specijalizovane medicinske opreme u cilju poboljšanja uslova za rad u zdravstvenim ustanovama. Na ovaj način, kompanija nastavlja sa pružanjem podrške ustanovama koje su od vitalnog značaja za unapređenje kvaliteta života svih građana naše zemlje.

Programom je obuhvaćeno 13 lokalnih zajednica: Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Požarevac, Kikinda, Zrenjanin, Kanjiža, Srbobran, Žitište, Novi Bečej i Veliko Gradište.

Prijave za ovogodišnji konkurs programa „Zajednici zajedno“ počinju 17. juna i traju do 26. avgusta tekuće godine, a svi uslovi i propozicije nalaze se na sajtu https://www.nis.rs/zajednici-zajedno/.

O projektima koji će biti podržani odlučuje Komisija za izbor projekata, a rezultati konkursa biće objavljeni tokom oktobra tekuće godine.

Izvor: Morava info

Prethodni članakŠta sve očekuje roditelje kod prelaska deteta iz vrtića u školu
Sledeći članakNedimović: Najveći uspeh Vlade Srbije to što više nema sukoba malinara i vlasti

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here