Čačanski privrednici prikupili 2,5 miliona dinara za rekonstrukciju podova na odeljenju hirurgije

3
1179

ČAČAK – Čačanski privrednici prikupili su neophodna sredstva za rekonstrukciju podova na odeljenju hirurgije Opšte bolnice u Čačku.

Novac je već prebačen investitoru, a očekuje se da će radovi biti završeni do kraja tekuće godine.

Prikupljeno je preko 2,5 miliona dinara, što je i predračunska vrednopst rekonstrukcije – izjavio je predsednik Foruma privrednika Čačka Vladimir Krstić.

Akcija je pokrenuta krajem avgusta, nakon što je čačanski hirurg i pomoćnik direktora bolnice Dejan Dabić istakao da su podovi u najvećem bloku ove zdravstvene ustanove u veoma lošem stanju, imajući u vidu da nisu nisu menjani još od otvaranja “nove zgrade“ bolnice pre 40 godina.

Prostor koji treba da se renovira ima površinu od oko 1.100 metara kvadratnih, budući da se hirurgija prostire na dva sprata Opšte bolnice.

Izvor: Morava info

Prethodni članak“Postavili smo zamke u krugu bolnice, uhvatićemo lisicu koja ulazi na interno odeljenje“
Sledeći članak“Tetra Pak“ traži proizvodnog inženjera

3 KOMENTARA

  1. Dragi Milutine, ti mora da si mlad pa ne znaš, ili si star pa se ne sećaš da je bolnica napravljena iz samodoprinosa radnih ljudi u Čačku. A ti radni ljudi, većinom penzioneri, ne mogu tu da se leče, moraju kod privatnika. Ali, ja bih i sada pomogao bolnici.

    • odneses korpu sa vocem ispred crvene zone ,kafu …to je dovoljno sasvim.Ko moze vise javi se direktoru bolnice ili forumu privrednika.Tu je sve transparentno.Za licne donacije bolnici kroz robu i materijal dobijes papir i zahvalnicu.
      Sve je mnogo jednostavno i transparentno.
      Inace ,samodoprinose je ranije propisivala drzava i to nije bilo na dobrovoljnoj bazi.Znaci bolnica je radjena od para koje je obezbedila drzava ili opstina ,meni je potpuno isto.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here