Čačanski vukovci na petodnevnoj nagradnoj ekskurziji po Srbiji

3
589

ČAČAK – Nagradna ekskurzija za nosioce Vukove diplome iz čačanskih srednjih škola organizuje se od 16. do 20. septembra, a Grad Čačak za ovu namenu izdvojio je dva miliona dinara, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kako su odlasci u inostranstvo ograničeni određenim propisima u uslovima pandemije, direktori srednjih škola i gradsko rukovodstvo su odlučili da se nagradna ekskurzija organizuje u Srbiji. Najbolji učenici čačanskih srednjih škola, njih 56 i osam profesora imaće priliku da posete Kovačicu, Idvor, Zrenjanin, Palić, Zobnaticu, Bečej, Sremske Karlovce, Novi Sad i Beograd.

Đaci će noćiti u hotelima u Subotici, Novom Sadu i Beogradu, imaće obezbeđene ulaznice za Muzej naivne umetnosti u Kovačici, Memorijalni kompleks u Idvoru, Gradsku kuću u Subotici, ZOO vrt na Paliću, Gimnaziju u Sremskim Karlovcima, muzej Nikole Tesle i Avalski toranj. Takođe, obezbeđen im je i licencirani turistički vodič, lokalni vodiči, osiguranje i pratnja lekara – navodi se u saopštenju.

Izvor: Morava info

Prethodni članak“Nečista krv – greh predaka“ u četiri projekcije u Domu kulture
Sledeći članakJoš jedan žestok udes na starom putu za Kraljevo, povređena trojica mladića

3 KOMENTARA

  1. Ima pavijana na drugim portalima koji kukakju što deca ne idu u inostranstvo na ekskurziju, iako je opšte poznato da se ekskurzije u uslovima pandemije mogu organizovati samo u Srbiji. Rđavom …. i dlaka smeta. Gest grada hvale vredan, deco sa srećom i lepo da se povedete.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here