Deca se igraju u parku okružena ptičjim izmetom i mrtvim pticama (VIDEO, FOTO)

6
1235

ČAČAK – Gradski park u Čačku osvanulo je jutros prekriven ptičjim izmetom. Posebno je to uočljivo na tartan površini dečjeg igrališta, kao i na stazama koje vode kroz park. Osim izmeta, posvuda su i mrtve ptice.

Mnogi Čačani, a pre svega roditelji koji su u pratnji dece, šokirani ovakvom scenim slali su nam fotografije i video zapise sa lica mesta. Oni se pitaju zašto nadležne službe još uvek nisu reagovale i očistile ruglo i leglo zaraze u zelenoj oazi grada.

Razumemo da se verovatno radi o prirodnoj pojavi, ali mogli su da se angažuju da očiste makar prostor igrališta – rekla je sagovornica našeg portala.

Kako Morava info nezvanično saznaje, ekipe “Gradskog zelenila“ i “Komunalca“ zbog praznika trenutno nemaju na raspolaganju ekipe koje bi mogle da očiste park, pa će to biti učinjeno tek u sredu ujutru.

Video pogledajte na OVOM LINKU.

Izvor: Morava info

Prethodni članakLegendarni košarkaš Partizana i NBA lige gledao utakmicu Borac – Zlatibor
Sledeći članakU Opštoj bolnici uskoro će biti organizovani sistematski pregledi za zaposlene u javnom i privatnom sektoru?

6 KOMENTARA

  1. Ko da očisti? To je sve „gospoda“. I to umorna. Pa oni ni jelo ne spremaju u kući. Sve se naručuje, kupuje gotovo. U Km red kao da se deli džabe. Lenji su samo tako. A mislim da pored ptičjeg izmeta ima i pikavaca jer svi puše i bacaju pikavce bilo gde.

  2. Pa može i ti roditelji , umesto šokiranja da uzmu metlicu i kanticu sa vodom pa da dovedu igralište u red. Gde su se oni igrali kad su bili mali ,i ko im je pravio igralište , a sad sve gospoda , na nivou.

    • A šta će da rade oni koji primaju platu za to? Ne, nego da svi roditelji ostave decu u vrtiću, uzmu slobodan dan sa posla da dođu da rade tuđi posao. Čačanine od rođenja, pa šta će nam onda JKp – ovi? Čačanine od rođenja, nikakve su ti reference.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here