Delovi Čačka ostaju bez struje u utorak, sredu i četvrtak

0
2417

ČAČAK – Zbog interventnih radova na zameni oštećenog provodnika na dalekovodu Konjevići-Preljina, u utorak će bez električne energije biti potrošači u Šebecima i delu Konjevića (oko crkve i AutoČačka) i Preljine, u vremenu od 08:00 do 14:00 časova.

Iz Elektrodistribucije navode da će radovi biti odloženi ukoliko vremenski uslovi budu loši.

U sredu će zbog radova na rekonstrukciji mreže niskog napona i izrade novih priključaka, bez električne energije biti potrošači u Atenici, kod sportske hale, i to u ulicama Dr Dragiša Mišović, Đakona Avakuma, Radnih brigada i Vojina Propadovića.

Radovi će se izvoditi u vremenu od 08:00 do 13:00 časova.

Istog dana, zbog radova na raskresu rastinja u zoni dalekovoda, bez električne energije biće potrošači u delu Bresnice, Bečnja i Vujetincima, i to od 08:00 do 16:00 časova.

U četvrtak će se vršiti raskresivanje rastinja u zoni dalekovoda, pa će bez električne energije biti potrošači u delu Gornje Trepče i Ostre, u vremenskom intervalu od 08:00 do 16:00 časova.

Zbog radova na izmeštanju dalekovoda 10kV, Parmenac-Pakovraće, zbog izgradnje auto-puta, u četvrtak i petak će bez električne energije biti potrošači u Parmencu, Riđagama i Pakovraću, u vremenskom intrervalu od 08:00 do 16:00 časova.

Izvor: MNA

Prethodni članakMladić poginuo, dve devojke teško povređene u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali
Sledeći članakDr Pajović: Ukoliko uskoro ne stignu rezultati iz “Vatrenog oka“, biće ponovnog testiranja

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here