Dojave o podmetnutim bombama u većini čačanskih škola, đaci evakuisani

4
2239

ČAČAK – Tokom noći i jutra na imejl adrese velikog broja čačanskih osnovnih i srednjih škola stigla je pretnja o postavljenim bombama u školskim prostorijama.

Kako saznaje Morava info, informacija o postavljenoj bombi stigla je u Gimnaziju, Ekonomsku, Medicinsku i Mašinsko-saobraćajnu školu, kao i većini gradskih, prigradskih i seoskih osnovnih škola.

Đaci tih škola po protokolu su evakuisani dok se ne utvdi istinitost dojave o podmetnotim eksplozivnim napravama.

Ovo je prvi put da je pretnja ove vrste stigla na adrese škola u Čačku.

Škole su obavestile policijsku upravu i pripadnici policije sada rade svoj deo posla. Učenici će tokom dana preći na onlajn režim nastave. Onog trenutka kada škole budu pregledane, učenici će dobiti od svojih odeljenskih starešina, kao i od svojih učitelja informaciju kada mogu da se vrate u školske klupe – navela je načelnica Školske uprave u Čačku Slađana Parezanović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakĐilas: Nisam trojanski konj, ali se ponekad osećam kao magarac
Sledeći članakDeminerske ekipe MUP-a pregledaju škole zbog dojava o postavljenim bombama

4 KOMENTARA

  1. Koja glupost tim navodnim teroristima stalo je do Srbije i druge vlasti verovatno a nije im stalo do decijih zivota .Da nece mozda Vucica da nadju u skolama ,çuj komentara žao mi je nevinih.Sto zena rece predhodno mi i nemamo vladu.Ne bi me cudilo da i ovi na vlasti nisu smislili ujdurmu da skrenu paznju sa poskupljena i ociglednog zajebavanja naroda po svaku cenu.

  2. E mučenici, pa mi nemamo vladu. Bili izbori pre dva ipo meseca ali nema vlade. Imamo jednog čoveka, taj sam sebi preti u ovom pismu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here