Dr Luković: Sledeće nedelje značajna relaksacija epidemioloških parametara u Čačku

10
1438

ČAČAK – Parametri vezani za broj obolelih i novozaraženih u Čačku padaju i do 15. februara bi trebalo da budu prilično relaksirani, izjavio je rukovodilac Radnig tima za praćenje širenja epidemije dr Mihailo Luković.

On je izrazio nadu da će već sledeće nedelje parametri biti još bolji nego ovonedeljni.

Pre dvadesetak dana u Domu zdravlja je bilo 700 pregleda, a sada je oko 300. Prvih pregleda 19. januara je bilo 390, a sada ih je 135. To ukazuje na smirivanje epidemiološke situacije – rekao je dr Luković.

On je istakao da se zdravstveni radnici oboleli od kovida polako vraćaju na posao i da ih je sve manje zaraženih.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMeštani čačanskih sela ponovo protestovali zbog eksproprisane zemlje, ne veruju obećanjima Ane Brnabić
Sledeći članak“Pčelici“ nagrada “Danica Marković“ za izdavački poduhvat

10 KOMENTARA

  1. Lela, obično, ljudi koji više znaju manje pričaju. Svesni su svoga znanja. A ko mnogo priča nije svestan svoga neznanja. Ali svakako ma i izuzetaka. Poz. Lela. Ne znam da li je tvoj komentar iskren.

  2. Ja mu verujem. Gospodin, Doktor, COVEK, pre svega. Uspeo je da prezivi izmedju DVE vatre. A sto se tice korone, mnogo zna, a malo prica. Pa ko razume, razume.

  3. AV bi trebao da organizuje izbore na svaka tri meseca, jerbo su svi mudraci iz srbistana naucnom metodom posmatranja dogadjaja nepobitno i nepristrasno ustvrdili da ova korona jednostavno nestane kad pocne zvanicna predizborna kampanja.

  4. Miksu veruje ceo urbani Čačak. Samo oni koji su se skotrljali s planine imaju izvesno neracionalno podozrenje. Živ ti nama bio, doktore. Samo tako nastavi i ne obaziri se na hejtere.

  5. Korona je bas ok smiruje se i povlaci da bi opet proglasili pobedu i vozali one jadnike po mitinzima da aplaudiraju av-u… U koliko sati kog dana pobedjujete koronu???

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here