Dr Pajović: U ambulantama Doma zdravlja smanjen broj pregleda pacijenata sa simptomima kovida-19

5
1186
Čačanski Dom zdravlja

ČAČAK – Direktor Doma zdravlja u Čačku Aleksandar Pajović, izjavio je danas da se poslednjih dana beleži manji broj pregleda.

U petak je obavljeno više od 200 pregleda, od toga 65 pacijenata se prvi put javilo lekaru da ima visoku tempetraturu, kašalj, malaksalost, gubitak čula mirisa i ukusa. Tokom vikenda bilo je znatno manje pregleda – naveo je Pajović.

Prema njegovim rečima, tokom prepodneva u Domu zdravlja i ambulantama bilo je više pregleda, ali i dalje je to znatno manji broj nego prošle i pretprošle sedmice.

Pajović je rekao da zaraženi zdravstveni radnici Doma zdravlja imaju blažu kliničku sliku i da su na kućnom lečenju.

Izvor: MNA

Prethodni članakPreminula još dva kovid pacijenta iz Moravičkog okruga
Sledeći članakPovređeni dečak iz Prilika sanitetom transportovan u Klinički centar Beograd

5 KOMENTARA

  1. ima manje pregleda jer vise niko nema poverenja u cacanski Dom zdravlja koji je olicenje vrhunske neorganizacije, neznanja, bezobrazluka pojedinih zaposlenih u kovid ambulanti, gubljenja testova, itd itd

    mnogo ljudi odlazi u okolne gradove i u Beograd na preglede i testiranja, jer cacanske „zdravstvene“ ustanove odavno nemaju kredibilitet zahvaljujuci stranackom zaposljavanju totalnih neznalica i raznim malverzacijama upravljackih struktura. Jedan je otisao u penziju i ostavio ovom novom sirotom direktoru da vadi vrelo kestenje iz vatre, a ovaj u domu zdravlja koji i dalje zari i pali ne zna gde je levo dok ne dobije instrukcije iz stranke sta da kaze

  2. Ovo što radi direktor Doma zdravlja može da radi i moja baba. Izađe, izdiktira podatke i ništa. Svaki dan isto. I on za ovo prima platu. Neka se izbori za više testova i nađu gde će da bude kovid bolnica da prime sve zaražene a ne da vraćaju kući.

  3. Kako ih nije sramota. Već tri vikenda izađu i kažu da je smanjen broj pregleda a znaju da je vikendom uvek tako. Koga oni više varaju i dokle misle tako.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here