Dr Radojević: U Srbiji se uz krađu izbora dogodila i krađa robnih rezervi

13
1039

ČAČAK – Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke dr Aleksandar Radojević izjavio je da se u Srbiji uz izbornu krađu dogodila i krađa robnih rezervi.

Kako je ironično zaključio, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se jako rastužio da se to dešava u Srbiji pored svih državnih organa kojima rukovodi.

Radojević je naglasio da su u svakoj uređenoj i ozbiljnoj državi robne rezerve veoma dobro čuvane.

Da bi se robne rezerve sačuvale, morate imati i adekvatne čuvare, a pre toga i objekte u kojima se one čuvaju. SNS je razdelila sve objekte u kojima bi trebalo da se čuvaju robne rezerve u ovoj državi i u našem gradu, naravno. Kad privatnicima razdelite strateške objekte u kojima bi mogle da se čuvaju robne rezerve, onda date nekom drugom da upravlja time i onda predsednik, na opšte i svoje iznenađenje, nađe duplo dno u silosima za žito i kukuruz i zapanji se nad tom činjenicom, što je prosto neverovatno od jednog sveznajućeg predsednika da ne zna kako se krade žito u silosima ili da ne zna kako se gaji marihuana u Jovanjici – istakao je dr Radojević.

On je podsetio da su i u Čačku pre sedam-osam godina, od strane rukovodstva grada predvođenog SNS-om, “kojekakvim privrednicima“ podeljeni objekti koji su nekada služili za skladištenje robnih rezervi.

Između ostalog i jedan od najvećih silosa u jugozapadnoj Srbiji, silos “Žitoprometa“, koji je dugi niz godina služio za robne rezerve. Sada ima glasina u gradu da se sprema rušenje tog objekta da bi se tu pravile stambene zgrade. Da li je to moguće i da li je to istina, želim da postavim pitanje rukovodstvu grada, s obzirom da je pre toga srušena fabrika hleba, koja je takođe služila za ratne rezerve i sada tu stranci prave hleb koji dovoze iz inostranstva i peku ga na licu mesta – naveo je prvi čovek čačanskog odbora Narodne stranke.

Radojević je rekao da je ceo aparat koji bi u ovakvim slučajevima trebalo da reaguje i štiti državu i narod od lopova, popd patronatom Srpske napredne stranke.

Izvor: Morava info

Prethodni članakUbica i njegov brat mimoišli se za šest minuta, inače bi i Nikola bio u opasnosti
Sledeći članakJoš jedna nečija stranka

13 KOMENTARA

  1. Kako su doktore tvoje kolege opremile svoje ambulante? Nemojmo da se lažemo. Ko god je otvorio svoju firmu, iste delatnosti iz koje je otišao tu nisu čista posla. Razmislite doktore ne morate mnogo. Sve će vam se samo kazati. I ne budite politikant.

  2. Dragi doktote lopova, lopuža ima u svim sferama, na svim mestima u svim sistemima. Jedima razlika je u tome šta im je i koliko dostupno. Od olovke do lokomotive. Bukvalno. Pa šta ko zgrabi.

  3. Prosto neverovatno da Violeta nista nije prokomentarisala o ovoj temi. Ima nesto da i ona ne zna. Obično sve zna. Dobro je to za nju.

    • Ne uklapa se dr u naprednjacku sektu zbog toga je i otisao iz sns…jedini iz pozicije i opozicije kao poslanik glasao protiv obavezne vakcinacije beba…javno uvek stavlhao struku ispred politike…skolovan i nije kupio diplomu… i kao takav ne uklapa se u sns…pozdrav za dr a vi naprdnjacki botovi smanjite dozivljaj mnogo ste glupi…

        • Nile botu raspitaj se od koje obavezne vakcinacije je dr glasao…ali ti si bot pun mrznje zadojen pinkom i pokusavas da omalovazis coveka kime ni cipele ne zasluzujes da ocistis dr je bio protiv obavezne vakcinacije beba od velikog kaslja, od dijareje…sa vakcinama koje nisu ispitane a lepo je na skupstini obrazlozio da te epidemija nema od 50-ih godina proslog veka…i zbog takvih debila je napustio sns …

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here