Dr Roganović: Najavljena izgradnja Zdravstvene stanice u Ljubiću još jedna predstava u režiji opsenara iz SNS

6
621

ČAČAK – Predsednik Gradske organizacije Dveri u Čačku dr Milan Roganović kritikovao je usvojeni budžet grada za 2022. godinu, istakavši da ne veruje da će ove godine biti izgrađena Zdravstvena stanica u Ljubiću.

Prema Roganovićevim rečima, ovaj budžet je tipično predizborni, a ne izbalansiran ili razvojnim, kao što se vlast hvali, “jer se u predizborne svrhe maše novcem svih nas poreskih obveznika i očekuje trošenje tog novca na neka predizborna obećanja sa pozicija nerealno predstavljenih prihoda“.

Na rashodnoj strani imamo nesigurna kapitalna ulaganja, kao i ulaganja koja po svoj prilici neće gradu obezbediti novu dobit, neće omogućiti sređivanje urbanističkog i infrastrukturnog haosa, ali će se i ovoga puta izdvajati novaca za Gradski stadion uništenog fudbalskog kluba Borac. Slavodobitno se hvale prihodi od prodaje gradskih parcela netransparentno obavljenim transakcijama, nema stavke za Dom za stare, a evo konačno je u medijima izašla slika buduće ambulante u Ljubiću, koju sugrađani tok dela grada očekuju decenijama. Dakle, još jedna predstava u režiji opsenara iz SNS – kaže Roganović.

On je najavio da će GrO Dveri u Čačku organizovati tribinu na kojoj će se govoriti o referendumu za promenu Ustava i na kojoj će ta stranka izneti sve pravne i političke razloge zbog kojih treba izaći na referndum i glasati protiv promene Ustava.

Izvor: Morava info

Prethodni članakU 2021. najveća smrtnost u poslednjih 75 godina
Sledeći članakSmanjen broj pacijenata na kovid odeljenju, četvoro na respiratoru

6 KOMENTARA

  1. Izgradice se ambulanta sigurno, ali ne znam da li montazna ili neka slicna onoj kao sto je medicina rada…samo da se ne srusi kad prodje kompozicija prugom. Radi se i zgrada za izbegla lica na keju, punom parom i to uz toplanu na keju. Pitam se koji su kriterijumi i koja je inspekcija dozvolila izgradnju zgrade uz toplanu i dimnjake iste. Takodje, izgradnju ambulante uz zeleznicku prugu.

  2. Ma ko još sluša šta priča Roganović. Sramota da ovako nešto izjavi jedan zdravstveni radnik. Bolje bi bilo doktore da ste pozvali narod da se vakciniše nego što ovako govorite.

  3. A šta ćemo ako se ove godine ipak ugovori izgradnja zdravstvene stanice u Ljubicu i krene izgradnja? Hoćete li se bar izviniti za predizborno lupetanje? Koliko znam, dobijena gradjevinska dozvola za izgradnju uprkos brojnim saplitanjima pre svega od strane urbanizma, a tamo je vrlo uticajan jedan vas predstavnik. Boškić zna koji!

  4. Ako imate morala povućićete se iz političkog života ako vas događaji demantuju i zdravstvena stanica u Ljubiću bude izgrađena. A biće izgrađena.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here