Dr Slavica Dragutinović: Neko je namerno pokušao da nam zapali auto

3
3005
Razmišlja o selidbi iz Trnave: Slavica Dragutinović

ČAČAK – Dr Slavica Dragutinović, članica Gradskog veća Čačka, izrazila je sumnju da je neko namerno zapalio automobil ispred njene porodične kuće u Trnavi.

Oan je u izjavi za portal Info lider izjavila da sve ukazuje da je požar podmetnut.

Ovo se dešava samo u filmovima. Čak i policijski službenici smatraju da je neko namerno podmetnuo vatru, ali, naravno, ništa ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo dok se ne okonča istraga. Petnaest godina živimo u Trnavi i nikada nismo imali problema, a nakon ovoga, jednog trenutka sam pomislila da je najbolje da se odselimo iz ovog prigradskog naselja – rekla je za Info lider doktorka.

Dr Slavica Dragutinović kaže da je osim automobila, koji je bio pod nadstrešnicom kuće, mogao biti zapaljen ceo stambeni objekat.

Krovna konstrukcija je od drveta, a soba deteta na tri metra od mesta gde se nalazio auto. Požar je mogao da zahvati celu kuću i ugrozi živote svih nas. Na sreću, dete je videlo da se nešto dešava, pozvali smo policiju, moj suprug je odmah reagovao i pristupili smo gašenju vatre – rekla je ona, dodajući da bi posledice bile katastrofalne da je reakcija zakasnila samo dva minuta.

Policija je o slučaju obavestila nadležno Javno tužilaštvo i biće utvrđene sve okolnosti vezane za ovaj događaj.

Kako je Morava info objavila, u nedelju u ranim jutarnjim izgoreo je prednji deo automobila “kia“ u domaćinstvu dr Slavice Dragutinović i njenog supruga. Šteta je procenjena na oko 200.000 dinara.

Izvor: Info lider, Morava info

Prethodni članakNa kovid odeljenju čačanske bolnice 34 pacijenta, povećan broj pregleda u ambulanti
Sledeći članakZasedao Krizni štab: Obavezno nošenje maski u Beogradu, nema ograničavanja rada lokala

3 KOMENTARA

  1. Ova zena je spremna ma sve. Treba ispitati ulogu nje i njnog muza u svemu ovome. Istina ce biti drugacija nego sto ona prica. Ona je sramota za zdravstvo i SNS.

  2. Siguran sam da će policija naći pravi uzrok požara jer na njenom čelu je Nebojša iz Beograda koji još uvek nij euspeo da pronađe svoju diplomu osnovnih studija. I sada gospođa Dragutinović može da vidi kako je bilo novinaru Milanu Jovanoviću kada mu je Dragoljub Simonović predsednik opštine Grocka i član SNS zapalio kuću, auto i pokušao da ga ubije?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here