Drugi rebalans budžeta u Čačku, gradska kasa punija za 261 milion dinara

5
957

ČAČAK – Gradsko veće Čačka usvojilo je danas drugi rebalans ovogodišnjeg budžeta, koji je sada povećan na 8,3 milijarde dinara, to je za 261,46 miliona dinara više u odnosu na prvi rebalans.

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović objasnio je da su najveći prihodi od poreza na zarade i imovinu, taksi, usluga, otuđenja zemljišta u gradskoj imovini…

U odnosu na isti period prošle godine, Čačak beleži za 609 miliona dinara veće prihode. Naravno povećani su i rashodi grada, jer ima mnogo više investicija u odnosu na prethodnu godinu – izjavio je Todorović nakon sednice Gradskog veća.

Izvršenje budžeta u prvih devet meseci ove godine je 60,7 odsto u prihodovnoj, a 62,1 odsto u rashodovnoj strani.

Poznato je da je realizacija najbolja u poslednjem kvartalu u godini i tada se budžet najviše i puni – naveo je gradonačelnik.

Izvor: Morava info

Prethodni članakUčenici iz Češke u OŠ “Tanasko Rajić“: Druženje u službi učenja, razvoja veština i multikulturalnosti
Sledeći članakDveri predstavile program “Za novo selo“, predložen niz sistemskih mera

5 KOMENTARA

  1. Putevi u Čačku su u očajnom stanju.Zakrpa do zakrpe (a krpljenje ulica je najbolji način za ogroman lopovluk).Koliko su utrošili na „krpljenje“ mogli su svaku ulicu ponovo asfaltirati.Po stanju ulica se vidi „uspešnost“ trenutne vlasti.A ulice u Čačku služe za uništavanje automobila.

  2. Dobro je da si ti tu. Ne idi, molim te, nigde. Gde bismo mi bez tebe. Ti si pandam 100 Cacana. Dobro nisi 100, preterah. Ali vredis. I na kraju. More mrs zloco pakosna. I glupa.

      • Preporodio? 10.000 Cacana napustilo grad a oni potrosili minimalno 550 miliona evra. Majstori vladate od 2012 to je 11 punih godina. U selima nestaje struja,sve je manje autobuskih linija za seosko podrucje,svaka mala kisa je poplava u gradu, uspeli ste ono sto ni zlocinci iz nata nisu da srusite dva mosta za godinu dana i da poginu neduzni ljudi. Treba li jos?!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here