“EndaVan“ – putujući karavan znanja u sredu u Čačku

0
327

ČAČAK – “EndaVan“ – putujući karavan znanja u okviru kojeg stručnjaci iz kompanije “Endava“ održavaju seriju besplatnih predavanja širom Srbije stiže u Čačak. U sredu, 11. maja od 18:00 časova, u Naučno tehnološkom parku u Čačku biće održan meetup na temu RMI metode, jedne od omiljenih šema Java programera.

Goran Palibrk, senior developer iz “Endavine“ kancelarije u Čačku, približiće prisutnima značaj RMI-a (Remote Method Invocation), vodeći se primerima primene ove metode.

RMI se koristi u Javi za izgradnju distribuiranih aplikacija koje obezbeđuju daljinsku komunikaciju između Java programa. Tako recimo, kada želimo da komuniciramo između virtuelnih mašina na različitim hostovima Java mehanizam za pozivanje udaljenog metoda radi upravo to – navode organizatori.

Predavač Goran Palibrk ima više od šest godina iskustva u Javi, a trenutno je na poziciji senior developera “Endavinoj“ kancelariji u Čačku. Fintech, internet stvari (IoT) i bezbednosni sistemi su njegova polje eksprtize.

Učešće na događaju je besplatno, ali je broj mesta u NTP-u je ograničen, dok će biti omogućeno i praćenje onlajn za one koji ne stignu da prisustvuju događaju.

Zbog ograničenog broja mesta, neophodno je registrovati se za događaj na OVOM LINKU.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMihajlović: Struja će poskupeti
Sledeći članakDvojica košarkaša Železničara donela prve reprezentativne zlatne medalje u Čačak 1971. godine

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here