Grad izdvojio novac za drenažu i rasvetu igrališta FK Slatina, koji slavi 70 godina postojanja

3
443

ČAČAK – Povodom obeležavanja značajnoj jubileja, 70 godina od osnivanja FK Slatina, Grad Čačak izdvojio je sredstva za drenažu i zalivanje fudbalskog terena, kao i za adekvatnu rasvetu na igralištu tog kluba.

Tim povodom predstavnici gradskog rukovodstva bili su gosti FK Slatina, ove sezone člana Moravičke okružne lige.

Ovaj stadion je izgrađen davno i mnoge generacije su trenirale na ovom terenu, koji jeste imao pristojne uslove, ali ne i sve što je neophodno, pa su tako decenijima imali problem sa vodom za zalivanje terena. Na inicijativu predsednika kluba Miloša Uroševića i odbornika u Skupštini grada Dragana Štavljanina, lokalna samouprava se uključila u rešavanje ovog problema i uspeli smo u tome. Na oko 1.000 metara odavde je iskopan bunar i sada se teren zaliva. Takođe, obezbedili smo i rasvetu, tako da deca mogu tokom letnjih meseci u večernjim satima da igraju utakmice. U planu nam je da rekonstruišemo deo postojeće ograde i da izgradimo jedan deo nove, kao i da rekonstrušemo tribine koje su, nažalost, u lošem stanju – rekao je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Direktor kluba Miloš Urošević se ovom prilikom zahvalio lokalnom rukovodstvu, simbolično uručivši dresove gradonačelniku Todoroviću i njegovom pomoćniku Milošu Stevaniću.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPredavanje “Kriza – tamna noć duše“ u Klubu Kulturnog centra
Sledeći članakMali: Кrajem novembra isplata 20.000 dinara svim penzionerima

3 KOMENTARA

  1. Potrošiš pare svih građana i oni ti odštampaju dres sa tvojim imenom kao da su tvoje pare. A pre tri godine potrošeno novca za igrače od kojih je mogao da se napravi novi stadion. Hleba i igara….

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here