Gradska izborna komisija objavila konačne rezultate referenduma u Čačku

16
2597

ČAČAK – Gradska izborna komisija objavila je rezultate referenduma sprovedenog na teritoriji grada.

Od ukupno 104 biračka mesta, obrađeni su podaci sa 103, budući da su poništeni rezultati glasanja na biračkom mestu broj 47.

Na ova 103 biračka mesta pravo glasa iskoristilo je 30.580 građana ili 32,72 odsto.

Za odgovor “DA“ glasalo je 17.097 Čačana (55,91 odsto), a za opciju “NE“ 13.020 građana (43,17 odsto).

Izvor: Morava info

Prethodni članakEvo ko sutra ostaje bez struje
Sledeći članakTradicionalna Bogojavljenska svečana akademija u Domu kulture, jedan od učesnika glumac Nebojša Dugalić

16 KOMENTARA

 1. Miloše nadam se da si punoletan i da imaš pasoš. Uzmi ga i traži zemlju i narod koji ti odgovara. Svi će te tako produhovljenog, primiti. A ne da bljuješ vatru iz besa. Verovatno si proćerdao svoj jadni život u mržnji.

  • Moj „jadni zivot“ malcice su ispunili 4 sina koje smo podigli I trojica zavrsili fakultete , a cetvrti je srednja skola. Ova trojica nisu imali clansku kartu koju ti imas „cacanine“ pa su morali da odu negde gde nema partijskih mafijasa I kriminalaca koje ocigledno podrzavas. U zadnjih deser godina otislo ih je oko 500 hiljada, a lane umrlo duplo vise ljudi nego sto se rodilo. Eto „cacanine“ sta je Skor tvog uspunjenog, a mog jadnog zivota.

  • Blago tebii „Gradjanine“. Kakvi ljudi. Okupirali nas prekodrinci i vama u srcu Srbije milo, pa navijate za njih. Plackaju , otimaju, a vi aplaudirate. sacuvaj Boze, kakvi ljudi? Pa svaku vlast valjda treba menajti dok ne postanemo normalna dtzava. Jad i beda od naroda.

 2. Ja juče na biračkom mestu na Lj. Keju kad neka proseda žena navalila na burek. Učini mi se da je AIDA ĆOROVIĆ. Ista. Do nje jedan mladi gospodin i on jede. Uvažavanje glasača 0.To su posmatrači iz opozicije. Jadno izgledalo. Pa se posle nešto bune.

  • Dosta više mrtvi, pa mrtvi. Da su živi glasali bi za – vlast, ako ne veruješ možeš da pitaš preko medijuma tj. medija, a to ti je RTS, Pink ili Happy

 3. Šta je sa Boškićem? Da li je na aparatima? Kakav je to besramni lažov. Imao je kontrolore bukvalno na svakom biračkom mestu i svestan je da su ovo jedan kroz jedan tačni rezultati, ali je ipak sinoć u 9 sati rekao da je ne pobedilo. Kakav manipulator i muljator. Ne daj bože da takvi u Srbiji sutra odlučuju o bilo čemu. Pokvarenjak do srži.

 4. I to je sve, na rec da verujemo a glasali mrtvi, popunjavali se blanko listici i ubacivali…Ovo neka bude nauk za april, na svakom birackom mestu mora biti kontrolora iz opozicije. Da covek ne poveruje da se ovo desava u jednoj evropskoj zemlji, sa izuyetkom Belorusije i Rusije, u kontroli izbora je kljuc pobede.

   • Voleo bih da je načet, ali mislim da od toga ne,ma ništa. SNS i SPS će zajedno imati 60%. Vučić komotno dobija u prvom krugu. Jedino će u Beogradu da bude neizvesno.

     • Meni je svejedno šta će da bue na proleće jer su i vlast i opozicija ista g…. Samo, izgleda mi da ćeš ti još najmanje 10 godina da koristiš tu glupavu foru o parizeru. Pošto promene vlasti biti neće. Na žalost.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here