Humanitarna akcija čačanske pečenjare: Ko pogodi tačnu meru praseta, dobija ga kao nagradu

5
1111

ČAČAK – Vlasnik lanca pečenjara “Janković“ Vladan Janković organizuje nesvakidašnju humanitarnu nagradnu igru.

U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku, Božiću, danas na Tucindan pečenjara “Janković“ nagradnu igru u kojoj onaj koji pogodi tačnu kilažu praseta, dobija ga kao nagradu, a prikupljeni novac od učešća ide u humanitarne svrhe.

Svi zainteresovani građani koji žele da učestvuju u ovom svojevrsnom takmičenju mogu se prijaviti u pečenjari u Ljubiću, u ulici Bate Jankovića uplatom kotizacije u iznosu od 500 dinara, a sav prikupljeni novac biće doniran onome kome je pomoć neohodna. Oni koji žele da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji, neohodno je da uplate učešće, a onda i da pogode težinu praseta. Ko bude najbliži kilaži dobiće i živo prase – kaže Janković za agenciju RINA Vladan Janković.

Čačak je poznat po najvećem broju pečenjara u Srbiji, a obilaznicu oko ovog grada mnogi često nazivaju i „prase-štrase“, jer najbolji zalogaji vruće prasetine mogu se upravo probati u gradu na Moravi.

Izvor: RINA, Morava info

Prethodni članakNasilje u porodici – veliki društveni problem
Sledeći članakSa aerodroma “Morava“ poleteo prvi avion za Istanbul

5 KOMENTARA

  1. A da pogađamo koliko kila imaju poslanici iz Čačka na početku i kraju mandata? To bi bilo pravo takmičenje. A lova od kotizacije ide poslaniku. Da mu se nađe.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here