Ilić: Opozicija u Čačku propustila šansu da porazi naprednjačku vlast, najlakše je bojkotovati

7
439

ČAČAK – Propuštena je šansa da kompletna opozicija u Čačku izađe na lokalne izbore i do nogu potuče aktuelnu naprednjačku vlasti, izjavio je predsednik Nove Srbije Velimir Ilić.

Foto: MNA/Miloš Lukič

On je pozvao građane da u nedelju izađu na izbore i glasaju po savesti.

Najlakše se skloniti sa vetrometine i reći da smo u bojkotu. To je najjednostavnije. Anketa koja je rađena u Čačku pokazuje da bi opozicija do nogu potukla aktuelnu vlast. A čačanska opozicija neće da ih potuče do nogu i jer ne želi da izađe na izbore. Žao mi je što Dveri ne izlaze, što ceo opozicioni korpus nije izašao na izbore da počistimo ovu lošu vlast. Ali šta da radimo, neko pomaže naprednjake tako što izlazi na izbore, a neko tako što ih bojkotuje – kaže Ilić.

On je naveo i da se u Čačku pravi veštačka opozicija.

Tri liste je napravio Ostoja Mijailović, a ostale tri Milun Todorović. Jedino je Nova Srbija autentična opozicija – naglasio je Velimir Ilić.

On nije želeo da prognozira kolika će biti izlaznost u Čačku.

Nova Srbija je stožerna stranka koalicije Narodni blok, koja će na glasačkom listiću na lokalnim izborima biti pod rednim brojem 3, a na republičkim pod rednim brojem 13.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPrekršajne prijave protiv odbornika i simpatizera Dveri zbog kršenja mera tokom vanrednog stanja
Sledeći članakU petak počinje kupališna sezona na gradskim bazenima

7 KOMENTARA

  1. Veljo kuco stara od kada se bavis politikom ja se sad prvi put slozih sa tobom. Pricam to stalno da je bojkot sad pomogao sns da ostane na vlasti. Nema veze Veljo kuco stara za 4 godine pojavice se neko novi i ispunice zelju i tebi i meni, i obrisace na izborima i tebe i sns i bojkotase. Calovic je propustio tu priliku i sad na politiku moze da zaboravi, ali bez brige Veljo kuco stara iznedrice Cacak pravog Cacanina da oslobodi grad od svih vas. Uzivajte svi Veljo kuco stara, neko u vlasti, neko u palamudjenju,a neko u bojkotu, uzivajte ali samo jos 4 godinice Veljo kuco stara a onda dobijate kartu u jednom pravcu do politickog smetlista. Baj baj Veljo kuco stara

    • Jel to kao i prošli put? Veljo gradonačelnik posle izbora pa ne bi ništa od toga. Ne pali više to. Nek Ćalov stavi malo pršute u taj sendvič.

    • Jeste samo je omasio 4 liste napravio MK a tri OM ! Bojkot protiv ljudi koji vladaju 30 godina bojkot protiv partijskih parazita koji zive na grbaci naroda !

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here