Inspekcija prekontrolisala 17 pečenjara u Čačku, oduzeto 166 kilograma mesa

19
15051
Foto: Ilustracija

ČAČAK – Vanrednim inspekcijskim nadzorom u pečenjarama na teritoriji Grada Čačka, Veterinarska inspekcija oduzela je 166 kilograma prasećeg i jagnjećeg mesa, saopštilo je Ministarstvo poljoprivrede.

U spornim objektima nije bilo moguće utvrditi poreklo mesa i njegovog puta od klanice do pečenjare, a protiv odgovornih lica biće podneti zahtevi za prekršajnu prijavu.

Vanredna inspekcijska kontrola sprovedena je u 17 najvećih pečenjara na teritoriji Čačka, a biće nastavljena i u narednom periodu – navodi se u saopštenju ministarstva.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDevet miliona dinara za zamenu kotlova na čvrsta goriva u čačanskim domaćinstvima
Sledeći članakRebrača junior blizu potpisivanja ugovora sa Borcem

19 KOMENTARA

  1. Seljake otera ti da rade u fabrikama za 350-400 eura a od zemlje napraviti rudnike i jalovinu a hraniti se hranom od uvezenog trulog mesa i preradjevinama od skakvaca i buba….hoce sekta da nas unisti… botovi su vec prevedeni na kobasice i salamcine i njima je lepo…

  2. Kako nema kuge u drugim proizvodima hocete seljaka da unistite vazno da je marihuana zdrava a pa seljek treba da sadi marihuanu to je najbolji lek

  3. Ja bih postavio pitanje, šta se dalje dešava sa tih 166 kg mesa? Je l’se uništava ili će se utrošiti za meze po raznoraznim „bitnim sastancima“ ove tiranijiske vlasti?

  4. Stize sveže vestacko Pecenje,sastav salama,Suvog vrata,Pecenice,Cajne je katastrofalan.Da stvar bude jos Crnja potrudila se Feta sir,Jogurti,kiselo mleko.Sve sama Hemija i odpad.

  5. Mora svako ko prodaje hranu , a pogotovo pečenje , da ima nekog iz porodice , suprugu na primer , u veterinarskoj ispekciji i onda je tu sve po P.S Da ovde ima neko pametan i stručan , svi bi vi bili u zatvoru , pa što nešto ne uradiste pre svega ovoga , šta ste se nadali da kuga neće u Srbiju , a svuda okolo kuga , moglo je se dosta šta uraditi i sprečiti , da ste hteli i umeli i želeli. , Verovatno ste stavili table sa natpisom zabranjen ulaz afričkoj kugi u Srbiju , i zamisli ona ušla pored svog vašeg truda i stručnosti. I šta sad., pozatvaraj ovu buraniju sitnu , zabrani prodaju i klanje svih kategorija svinja ovim običnim mukama od uzgaivača ,sastavi i zdrave i potencijalno zaražene ,, gliser pa na more i odmore , pa će mo videti šta i kako , ima vremena , dok ovo malo zahladi ,

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here