Inspekcija uklanja čamce sa priobalja jezera Međuvršje

8
2666

ČAČAK – Turistička organizacija Čačak, na osnovu rešenja o uslovima Zavoda za zaštitu prirode, izvodi radove na uklanjanju vodene vegetacije vegetacije iz jezera Međuvršje i uređenje priobalja pored restorana “Lanterna“ u Ovčarsko – Kablarskoj klisuri.

Tim povodom komunalna inspekcija preduzima mere uklanjanja svih plovnih vozila na pomenutoj teritoriji koja, kako se navodi, “ometaju vršenje obavljanja navedene delatnosti“.

Izvođenje radova će biti nastavljeno i u narednom periodu, pa se pozivaju vlasnici plovnih vozila da sami uklone svoja vozila sa navedenih lokacija, kako bi se uspešno obavilo čišćenje jezera i uređenje priobalja i izbeglo prinudno uklanjanje vozila po rešenju komunalnih inspektora, kao i plaćanje troškova prinudnog uklanjanja – kaže se usaopštenju Gradske uprave za inspekcijski nadzor.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMeštani viših zona pet mesnih zajednica na teritoriji grada do kraja godine dobijaju rzavsku vodu
Sledeći članakMarko Pecarski novi košarkaš Borca

8 KOMENTARA

    • Vidimo da i travu pokupi sa strane i pusti niz Moravu. A vi botovi mogli ste umesto sendviča da pojedete travu. Kamioni došli samo za slikanje.

  1. Teren za ciscenje je preveliki i treba ukljuciti jos dve lokalne masine koje su dobre…inicijativa je dobra ali problemi ciscenja i odvoza trave su preveliki…ovo je borba i za sledecu godinu

  2. Baš je dobro što se sređuje taj kraj, kao i reka Morava. Ima neverovatan turistički potencijal.
    Nadam se da će vožnja brodića biti pod kontrolom.
    Bilo bi dobro ukloniti pecaroške kolibe, vikendice, splavove sa reke.
    Planinarske staze su odlične. Treba da postoji još bazena sa banjskom vodom.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here