Izabran novi predsednik Foruma privrednika Čačka

7
1665
Novi predsednik: Aleksandar Milojević

ČAČAK – U utorak je održana je 115. redovna sednica Skupštine Foruma privrednika Čačka, na kojoj je umesto dosadašnjeg predsednika udruženja Vladimira Krstića, vlasnika kompanije “Uspon“, izabran novi predsednik udruženja Aleksandar Milojević, vlasnik kompanije “Etiteks“.

Predsedniku Krstiću je istekao mandat predviđen Statutom Udruženja, pa je na predlog članova Skupštine Foruma privrednika Čačka izabran novi predsednik, koji će tu funkciju obavljati u naredne dve godine.

Bivši predsednik je podneo izveštaj o radu u prethodnom periodu i započetim aktivnostima koje treba završiti u narednom periodu. Novi predsednik Milojević je konstatovao da će nastaviti sa započetim aktivnostima i da će u narednom periodu biti izabrani novi članovi Skupštine i potpredsednici Foruma privrednika Čačka – navodi se u saopštenju Foruma privrednika Čačka.

Izvor: Morava info

Prethodni članakU rekonstrukciju elektromreže na teritoriji Čačka do kraja godine biće uloženo više od milijardu dinara
Sledeći članakPad prosečnih plata u Čačku i Moravičkom okrugu

7 KOMENTARA

  1. Prvi potez koji su odmah posle sednice povukli je da se plata današnjim robovima, tj. njihovim zaposlenim radnicima, zacementira na 48.000 dinara, odnosno na minimalac. A, svaki od tih mučenika koji rade kod ovih današnjih gazda, im svakoga meseca donese pojedinačno profit od par hiljada eura. Nikada ovde nece biti bolje

  2. Plate radnika u privatnom sektoru moraju biti vece nego u drzavnom.Drzava treba malo da smanji namete a privatnici da dignu plate 20-30% i Cacak ce biti opet mali Cikago.
    Bolje ce se ovde ziveti nego u Bg-u.

    • Skoro svi imaju veca primanja samo nisu evidentirana. Tako se to radi. Pola na plati spisak, pola na ruke. Pa kazu male plate. Male penzije. A kad se uzima na ruke svi zadovoljni. Glupi radnici misle da su vise primilu a poslodavci sto su zavrnuli drzavu. A ustvari zavrnuli su drzavu i jedni I drugi a radnici sebe same. Zato trazite svoja prava, primajte platy na platni spisak. U suprotnom ne. zaliite se na male penzije.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here