Izabran novi predsednik Udruženja poslodavaca “Unija Čačak 2000“

5
3941
Novi predsednik Upravnog odbora: Ivan Čvrkić (prvi sdesna)

ČAČAK – Direktor firme “Bin metal“ Ivan Čvrkić izabran je za novog predsednika Upravnog odbora Udruženja poslodavaca “Unija Čačak 2000“.

On se zahvalio na pruženoj podršci, istakavši da Unija sa svim njenim članovima treba da funcioniše kao jedna velika porodica.

Na tome ću se posebno angažovati u budućem periodu, a kako sam i predstavnik Sekcije za metal Unije, radiću na jačanju ove sekcije i sprovođenju aktivnosti koje su započete u prethodnoj godini – rekao je Čvrkić.

Dosadašnji predsednik Udruženja bio je Jugoslav Lazović.

Izvor. Morava info

Prethodni članakMarinović: Da skupo prodamo kožu protiv moćne Zvezde, to nam nalaže čast
Sledeći članakLančani sudar na Suvom bregu, slupana tri automobila

5 KOMENTARA

  1. Svi vi koji se žalite na platu,lepo odete otvorite firmu, i onda više ne razmišljate, samo uživate i obavezno radniku kolko kaže u kesu na ruke…..

  2. Ovo je udruženje robovlasnika čačka i to sve uz odobrenje države i vlasti teško ovoj sirotinji koja će ispaštati kao i generacije koje dolaze svi oni svoju robu i usluge većinom naplaćuju kešom i na crno te tako potkradaju državu i njen buđžet a iznosi su milionski i to je već odavno javna tajna

  3. Ta UNIJA CACKA, to je najvece zlo sto je moglo da zadesi grad.
    To je po sistemu …da sednemo nas petorica mocnih i da se dogovorimo da plata mucenom radniku bude 30.000 dinara.

  4. Kakvo udruženje takav je i predsednik. A kakvi poslodavci takvo je i udruženje. To je jedno vrzino kolo. A kakvo je vidi se po zaradama u Čačku koje su ispod republičkog proseka.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here