Izgrađeno 60 odsto tunela “Laz“ na trasi autoputa “Miloš Veliki“

10
1609

ČAČAK – Do sada je izgrađeno oko 60 odsto dužine tunela “Laz“, koji je stacioniran na deonici autoputa “Miloš Veliki“ od petlje Pakovraća do Požege.

To je saopšteno nakon što su direktor JP “Putevi Srbije“ Zoran Drobnjak i gradonačelnik Čačka Milun Todorović obišli radove na ovoj trasi.

Tunel “Laz“ dugačak je oko 2.800 metara. Radovi su izvedeni u obe tunelske cevi od po 1.600 metara, odnosno oko 60 odsto. Sama deonica dugačka je oko tri kilometra, na kojoj je i mosta broj 10, dužine 317 metara. Za rad na svim sekcijama trenutno je angažovano 762 radnika, sa 280 mašina i kamiona. Iako je nedelja, radovi se izvode punim intenzitetom – izjavio je Milun Todorović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakIzvanredni Pantić vodi Čačak 94 ka KLS-u
Sledeći članakDve medalje za rvače Borca na prvenstvu centralne Srbije

10 KOMENTARA

  1. NIJE IZGRAĐENO 60%, nego je probijeno. A izgrađenost podrazumeva asfaltiranje,betoniranje,mašinske i elektro instalacije. Ovim tempom još oko 2 godine. Trebalo je da bude gotovo ove godine!?? Volim da se gradi, ali više volim istinu…

      • Ko priča o oblozi ,botu. Lepo je napisano o mašinskim i elektro instalacijama ,asvaltu i i beton podlozi. Inače učestvovao sam u izgradnji ova 3 tunelw ka Bgu. A tebi bi bilo bolje da nešto rwdiš umesto da botuješ..

  2. Autoput koji je 5 puta vise placen nego sto vrede radovi, Cacani moji probudite se jer ovi nas vode u nepovratni ambis !

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here