Jaka kiša stvorila ogromne probleme, voda prodrla u domaćinstva, obustava saobraćaja ka Guči

8
1782

ČAČAK – Jaka kiša koja od kasno popode pada na području Čačka prouzrokovale je poplave u pojedinim delovima grada, a voda je prodrla i u neka domaćinstva.

Foto: MNA

Zbog velike količine padavina, jedno vreme saobraćaj je delimično bio otežan kroz Atenicu, zbog čega je policija vozila preusmeravala preko Obreža.

Prema saznanjima agencije MNA, u nekoliko ulica u tom naselju voda je prodrla u domaćinstva.

Pripadnici civilne zaštite angažovani su na ispumpavanju vode.

Problema zbog obilnih padavina bilo je u još nekoliko sela Mrčajevcima, Zablaću, Prijevoru…

Foto: MNA

Zbog izlivanja reke kod Živkovića mosta došlo je do obustave saobraćaja na deonici puta Čačak – Guča.

Putevi Srbije objavili su da su alternativni putni pravci Čačak-Pakovraće (Markovica), Pakovraće (Markovica)-Lučani, Lučani-Guča i Čačak-Pakovraće (Markovica)-Kratovska stena, Kratovska stena-Lučani-Guča, kao i lokalni putevi.

Izvor: MNA

Prethodni članakDr Marija Kovačević (Čačak je naš): Pasivnošću se ne menja loša vlast
Sledeći članakPacijent smešten na infektivno odeljenje i priključen na respirator

8 KOMENTARA

  • Momak, te ulice po Atenici je radio Veljo, naravno sve bez kisne kanalizacije. Za vreme Milunovog mandata svaka ulica u gradu koja se radila, radjena je sa kisnom kanalizacijom, radi se bedem na Cemernici, rešen problem kod kosarkaske hale, ojačani su i uradjeni novi bedemi na Zapadnoj Moravi kod Zablaca, uz to je rešen i decenijski problem podvoznjaka kod medicine rada. Kaži koji je gradonacelnik za 4 godine uradio više na zaštiti od poplava?

   • Je li SNS četiri godine vladao sa Veljom? Jesu li Trnavac, Bojović, Petkovic, Milić, Mijailović,… vladali sa Veljom više od četiri godine? Je li Zečević pre godinu – dve rekao da ne može da bude vode po ulicama? Je li grad za četiri godine uradio dve ulice u gradu?

    • Samo da ti odgovorim…Bulevar Vojvode Putnika, Veselina Milekica, Aleksandra Savića (kolektor kisne kanalizacije koji niko nije smeo ni da se usudi da proba da resi), Danila Mitrovic Avrama…. svaka sa kompletnom infrastrukturom…Slobodno pitajte…Ima mnogo uradjeno ulica sa kisnom kanalizacijom…

   • Ja ne znam stvarno ni jednog da je uradio vise destruktivnih stvari po pitanju grada od Todorovica,al ako me pitate sto se tice te kisne kanalizacije,mislim da se gradjani Keja ne bi slozili sa tom vasom konstatacijom.Znate onu pricu,zgrade koje je neko izgradio a ima veze sa Todorovicem je sproveo oluke od te zgrade direkt u kanalizaciju,pa onda kada padne malo jaca kisa sva govna iz kanalizacije istera vani…Sve pohvale za Todorovica koji je grad unazadio…

    • A šta je tacno destruktivno? Industrijske zone, vrtići, ulice, putevi, bedem, parkovi…. Vi očigledno spadate u one sto smatraju da je bolje ništa ne raditi, da Cacak ostane u blatu u kojem je bio.

   • Veljo je izuzetno lose radio al Milun je toliko para dobio sa republike gde te pare zavrsise.8 godina vladate da ponovim 8 godina !

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here