Jakovljević na čelu Turističke organizacije i u naredne četiri godine

12
1902

ČAČAK – Dosadašnji direktor Javne ustanove Turistička organizacije Čačka Vojin Jakovljević ostaće i u narednom četvorogodišnjem mandatu na toj funkciji.

To je na današnjem zasedanju Skupštine grada Čačka izjavio predsednik lokalnog parlamenta Igor Trifunović. Prema njegovim rečima, Kadrovska komisija je odluku o ovom predlogu donela jednoglasno.

Smatram da je polemika i dilema koje su se proteklih dana čule u gradu, da Vojin Jakovljević nema podršku, ovim pala u vodu, u smislu da će odbornici danas dati svoj sud, a mislim da rezultati najviše govore o radu direktora Vojina Jakovljevića. Turizam u Čačku je na nikada višem nivou. Sve ono što se radi uz pomoć Vlade Republike Srbije i sve one aktivnosti koje je TOČ preduzela u smislu rešavanja infrastrukture u Ovčar Banji, vidikovac na Kablaru i stvaranju uslova da privučemo što veći broj turista, zapravo dokaz kvalitetnog rada Turističke organizacije. Ne sumnjam da će predlog da Vojin Jakovljević ostane na dosadašnjoj funkciji dobiti podršku i da će nastaviti da radi na kvalitetan način kao i do sada – naveo je Trifunović.

Na konkurs za direktora TOČ prijavila su se još dva kandidata, tačnije kandidatkinje – Lena Kujundžić i Marina Majstorović, ali nisu dobile poverenje članova Komisije kadrovska i mandatsko-imunitetska pitanja.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSa analize stigli rezultati 416 uzoraka iz Moravičkog okruga, ovo su podaci o broju novozaraženih
Sledeći članakStarija žena se utopila na gradskom kupalištu

12 KOMENTARA

  1. Jel to onaj dečko sto mu u biografiji piše da se služi engleskim i da zna da preda pazar?
    I da ne zaboravim, kako se uklapa lokal i centru vrednosti par sotina hiljada eura u njegova primanja, tetka, teča, … partija?

  2. Pošto ti Drago uvek pitaš izabranog gradonačelnika Todorovića ima li sramote ja tebe sad pitam imaš li mozga? I pre neki dan neko te je to isto pitao. Nisi odgovorio. Doduše sad jesi. Opet glupim pitanjem.

    • Milun je za sve njih institucija mogu on samo da mu pljunu kroz prozor. Takav gradonačelnik se jednom rađa. Idioti su se okomili na njega jer su svi nesposobni a kada se napravi neka zbrka onda samo znaju da laju i da krive njega.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here