Jugović: Đilasu i Obradoviću propao plan da Vučića predstave kao diktatora

2
517

ČAČAK Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović izjavio je da “izmišljotine SzS kako lidere opozicije policija tajno prati i prisluškuje“ nemaju za cilj da diskredituje samo ministra Stefanovića, već i policiju kao instituciju koja je obavezna da istraži sve zloupotrebe.

Dragan Đilas i Boško Obradović pokušavaju da kriminalizuju policiju samo zato što je u toku istraga kako su Đilasove firme pljačkale RTS – naveo je Jugović u saopštenju dostavljenom medijima.

Na konferencijama za štampu, kaže Jugović, Đilas pokušava da skrene pažnju sa ključnih pitanja.

Kako je od 74.000 evra napravio 25 miliona evra? Da li je uopšte moguće na pošten način da se za kratko vreme sa skromnim kapitalom postane multimilioner kao što je postao Đilas? Ko je sve učestvovao u krađama da bi se Đilas toliko obogatio – upitao je on.

Jugović navodi da je uprkos učestalim napadima „Đilasove klike“, poverenje građana u policiju sve veće, kao i da u Srbiji više ne postoje nedodirljivi, nezavisno od toga da li je neko član SNS ili neke druge političke organizacije.

Boško Obradović i Dragan Đilas su iz dana u dan sve nervozniji zato što su pretnjama da će bojkotovati izbore oslabili svoju podršku u opozicionom biračkom telu, a Makronovom posetom propao im je plan da u međunarodnoj javnosti Vučića prikažu kao diktatora – naveo je Jugović.

Dodaje da će im tako propasti i plan da uruše ugled ministru Stefanoviću i u javnosti i među pripadnicima policije, kao i plan da pritiscima zaustave istragu državnih organa o pljački RTS-a.

Izvor: Tanjug

Prethodni članakHumanitarna akcija za sekretara FK Metalac iz Milanovca
Sledeći članakOtvorena telefonska linija za prijavu poslodavaca koji krše prava trudnica i porodilja

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here