Jugović: Kad Vučić napusti stranku SNS će biti na nivou statističke greške

8
604

ČAČAK – Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) iz Čačka Bratislav Jugović izjavio je danas da će se ta stranka svesti na nivo statističke greške kad Aleksandar Vučić ne bude bio na njenom čelu.

Komentarišući odluku predsednika Vučića da nakon izbora napusti kormilo stranke, Jugović je za Nova.rs rekao da će mnogi tada napustiti stranku.

Ja verujem da će to tako biti, žao mi je što će to tako da bude, ali on je nepokolebljiv u toj odluci. U SNS-u sam jedino i samo zbog Aleksandra Vučića. Kad on ne bude na čelu stranke, ni ja više neću biti u stranci aktivan. Juče sam pročitao da je i Darko Glišić, predsednik izvršnog odbora stranke, isto rekao – naveo je Jugović.

Rekao je da SNS bez Vučića nema nikakvu budućnost.

SNS će se svesti na nivo statističke greške kad Aleksandar Vučić ne bude bio na njenom čelu. Možda i preterujem, ali svakako neće biti stožerna, najjača stranka na političkoj sceni ako Aleksandar Vučić napusti njeno čelo. U SNS-u ne postoji niko ko može da ga zameni – ocenio je poslanik SNS-a Bratislav Jugović.

Izvor: Beta

Prethodni članakSkoro 500 novih slučajeva korona zaraze u Moravičkom okrugu
Sledeći članakOd korone preminuli Čačanin i dve Ivanjičanke, 12 prijema na kovid odeljenje

8 KOMENTARA

  1. Doneti zakon da svi preletaci, odmah po sletanju unovu stranku budu ispitani do gaca i da im se oduzme sva preletacka imovina napabircena iz raznih kombinacija i mahinacija

    Da li ce neko osnovati stranku u kojoj ce biti neki pismeni pametni i kredibilni ljudi

    i u koju nece moci da se sjate razni hohstapleri i sitne i kkrupne sicardzije

  2. Preleteo si u 20 stranaka, za tebe nema zime, opet ćeš, ako bude glupih da te prime.
    Tvoj razum i intelekt je na nivou deteta od 7 godina, nažalost

  3. Jel se ti to Batice spremaš za dan posle? Pa nije ti prvi put da prelećeš pa ne brini neće se niko začuditi. Samo što nema više partija koje bi te primile pa se ti drži tvog projekta Ivanove grupe. Nego da te pitam šta ti tražiš na aukciji građevinskog zemljišta u Čačku i čiju si stranu držao?

  4. Tužno je što nam državu vodi politička opcija čije opstanak zavisi samo od jednog čoveka, a još tužnije što deo naroda iz nekog svog sitnog interesa podržava takav vid apsolutne vladavine jednog čoveka kao jedinu opciju za ovu državu ili češće zarad ispunjenja tog svog interesa . Mnogo vlasti jednog čoveka može samo propasti voditi…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here