KK Čačak 94 ima novog generalnog sponzora

3
1676

ČAČAK – KK Čačak 94 dobio je novog generalnog sponzora. Ugovor o trogodišnjoj poslovnoj saradnji potpisan je sa “Premijer grupom“.

Iz kluba je saopšteno da će novi sponzor u naredne tri godine uložiti 30 miliona dinara.

Od kada je Čačak 94 u poslednjih par sezona uozbiljio priču i kretao u sezone sa visoko postavljenim ciljevima, jedan od naših najvećih prijatelja je “Premier group“. Oni su prepoznali našu priču i otad su uz nas. Kao kruna naše saradnje i prijateljskih odnosa je nova saradnja koja je potpisana na tri godine, kojom “Premier group“ postaje jedan od generalnih sponzora našeg tima. U toku naše trogodišnje saradnje Premier group će pomoći naš klub sa 30 miliona dinara. Ovo je samo još jedan dokaz naše dugovečne i veoma uspešne saradnje, koja traje već nekoliko godina, a nema sumnje da će tako biti i u narednom periodu. Na ovaj način želimo da se javno zahvalimo našim prijateljima iz “Premiera“. Jedva čekamo nove izazove, u koje idemo zajedno ka novim pobedama i uspesima – saopšteno je iz KK Čačak 94.

Izvor: Morava info

Prethodni članakU Park Poliklinici ove nedelje gostuju čuveni srpski lekari iz oblasti hematologije i gastroenterohepatologije
Sledeći članakOvo su prosečne plate u Čačku i Moravičkom okrugu, Lučani i dalje ubedljivo prednjače

3 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here