Kokan Mladenović: Diktatura se više ne može trpeti

3
855

Diktatura se više ne može trpeti, nema se kako nazad, poručio je jutros u emisiji „Probudi se“ pozorišni reditelj Kokan Mladenović.

Kako javlja portal Nova.rs, on misli da narod u Srbiji više ne može da trpi stanje u društvu, ali da je veliki problem što ne postoji opoziciona grupacija ili lider koji će njihovo nezadovoljstvo na adekvatan način artikulisati.

Opozicija ne može da organizuje same sebe, a kamoli ovako ozbiljne proteste – uveren je Pladenović.

Prema njegovoj oceni, „ogroman problem ovog velikog izliva besa, a njega će tek biti, jer se ovo u Srbiji ne može trpeti, jeste to što nema ko nekoga će da ga politički kanališe“.

Srbiji je potrebna nova snaga, neukaljene ličnosti. Narodu je dosta zloupotreba vlasti i obesti jednog jedinog čoveka, koji teroriše zdrav razum čitave Srbije – smatra Mladenović.

Predsednik Srbije i njegovi saradnici moraju da snose odgovornost za stanje u društvu, ali Mladenović ne podržava nasilje na protestima, je „nikakvo nasilje na te nasilnike ne može da da rezultat”.

Stvarno mislim da bi njega trebalo hapsiti dnevno. U ovoj zemlji taj čovek radikalno krši ustavna ovlašćena, nadam se da će doći trenutak kad će on zakonski odgovarati za sve što svakodnevno radi – zakjučio je Mladenović.

Izvor: Nova.rs

Prethodni članakKorona potvrđena kod još 27 Čačana, u bolnici 115 kovid pacijenata
Sledeći članakDr Luković: U bolnici još 180 raspoloživih kreveta, ne treba podlegati atmosferi histerije

3 KOMENTARA

    • Drzava je ozbiljna tvorevina,nije pozoriste.Nas narod hoce da ima vođu,pravog vođu a ne lopuzu.Vama je dragi moj gospodine diktatura u glavi sa kojom bi trebalo da se pozabave neki strucni ljudi.Zivela Srbija!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here