Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom

1
915

ČAČAK – Grad Čačak je obrazovao Komisiju za realizaciju Javnog konkursa za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom, čiji je zadatak da utvrdi ispunjenost predviđenih uslova koji se odnose na seske kuće sa okućnicom, koje budu predmet kupovine, kao i procenu tržišne vrednosti tih nepokretnosti na teritoriji grada Čačka, za koje budu konkurisali podnosioci prijava.

Programom dodele bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom na teritoriji Republike Srbije za 2023. godinu utvrđeni su ciljevi, subjekti koji mogu da konkurišu, namena sredstava, finansijski okvir, uslovi za učešće na konkursu, procedura dodele bespovratnih sredstava kao i način korišćenja bespovratnih sredstava.

Seoskom kućom sa okućnicom smatra se kuća sa ekonomskim dvorištem, koje se nalazi na istoj katastarskoj parceli kao i seoska kuća ili na susednim parcelama u odnosu na seosku kuću.

Osobe koje imaju pravo da konkurišu za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom su punoletni državljani Republike Srbije koji nemaju navršenih 45 godina života i pripadaju sledećim kategorijama: pojedinac, samohrani roditelj, bračni par, vanbračni partneri.

Obrasci za prijavu i više informacija su na OVOM LINKU.

Izvor: Gradska uprava Čačak

Prethodni članakObradović: Vlada da smeni Bastu i dokaže da nije za sankcije Rusiji
Sledeći članakNovi uspesi balerina iz čačanskog studija “Adađo AS“

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here