Kovačević dobitnik priznanja “Kapetan Miša Anastasijević“

1
308

GORNJI MILANOVAC – Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac, ovogodišnji je dobitnik priznanja “Kapetan Miša Anastasijević” za doprinos razvoju i unapređenju privrednog i društvenog ambijenta Srbije.

Kovačeviću je priznanje uručenou arheološkom parku Viminacijum kod Kostolca.

Ova nagrada svakako jeste za nešto što ste uradili do sada i meni je drago da je Opština Gornji Milanovac prepoznata kao motor industrijskog razvoja Republike Srbije i drago mi je što sam u protekle četiri godine bio na čelu jedne tako razvijene opštine. Ono što je svakako podstrek za budućnost jeste da je ova nagrada jedna velika obaveza da u budućem periodu, bar dokle ja budem predsednik Opštine, Gornji Milanovac stoji na pijadestalu i da bude na prvom mestu u Republici Srbiji. To je moj zadatak i zadatak svih mojih saradnika. Nadamo se da ćemo i njega do kraja izvršiti – rekao je Dejan Kovačević.

Pored ostalih laureata, nagrade su dobili i ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri, ambasador i šef Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji Sem Fabrici, kao i Marko Čadež, predsednik privredne komore Srbije.

Izvor. Morava info

Prethodni članakSajam kreativaca “Kreacije i rukotvorine 3“ na šetalištu gradske plaže
Sledeći članakStiglo 7.300 doza vakcine za grip, vakcinacija kreće prvog dana oktobra

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here