Kraj aprila u znaku STOP SHOP Čačak: Sedmi rođendan uz poklone i šoping

0
2934

ČAČAK – April je bio pravi rođendanski mesec za STOP SHOP ritejl parkove u Srbiji, autrijske kompanije IMOFINNAZ. Završavamo ga svečano 30. aprila u Čačku sjajnom kupovinom po super cenama i brojnim iznenađenjima za posetioce.

Proslava sedmog rođendana STOP SHOP ritejl parka u Čačku pravi je trenutak za šoping, jer su brendovi za 30. april spremili atraktivne akcije i popuste na artikle iz svoje široke ponude. Tu su na jednom mestu i aktuelne kolekcije za proleće/leto 2022. kako bi ugođaj bio potpun – u sigurnoj atmosferi STOP SHOP-a. Specijalnu slavljeničku pesmu za ovu priliku je snimio Prljavi inspektor Blaža, a posetioce očekuje još iznenađenja. Kada STOP SHOP slavi rođendan, dele se pokloni!

STOP SHOP će i rođendan u Čačku obeležiti tako što će svoje fanove obradovati interesantnim poklonimana društvenim mrežama Facebook i Instagram. Svi posetioci STOP SHOP ritejl parka su pozvani da učestvuju u Fejsbuk konkursu “Vreme je za rođendan!“ – da se fotografišu u STOP SHOP Čačak i napišu zašto vole da kupuju tamo i u čijem društvu. Troje najzanimljivijih autora, po izboru žirija, STOP SHOP će obradovati vaučerima u iznosu od po 5.000 dinara. U Instagram konkursu “Napravi STOP SHOP rođendansku čestitku“ autore tri najkreativnije želje čekajupoklon kuponi u iznosu od po 5.000 dinara.

Za sve informacije o aktivnostima i ponudi STOP SHOP-ova u Srbiji posetite Fejsbuk i Instagram profileritejl parka.

PR TEKST

Prethodni članakPonovo dvocifren broj novozaraženih u Čačku
Sledeći članakBesplatan ulaz na utakmicu baraža Borac – Zlatibor, ali postoje prioriteti

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here