Krajem maja održaće se 6. Radničke sportske igre, poziv preduzećima i ustanovama da prijave ekipe

0
633
Foto: Arhivski snimak

ČAČAK – Sportski centar “Mladost“, pod pokroviteljstvom Grada Čačka i u saradnji sa Forumom privrednika Čačka, organizuje Radničke sportske igre grada Čačka, koje će se održati od 28. maja do 4. juna.

Na Radničkim sportskim igrama mogu učestvovati zaposleni u svim ustanoveama i preduzećima u Čačku, kao i preduzetnici sa teritorije grada.

Igre imaju za cilj okupljanje što većeg broja zaposlenih radi promocije zdravih stilova života i rekreacije, promocije sporta, međusobnog upoznavanja i zbližavanja, kao i promocije privrede grada Čačka – navode organizatori.

Takmičenje će se održati u sledećim sportovima:

– atletika (bacanje kugle, skok u dalj, trčanje na 100m, 400m, 1000m, štafeta 4x100m, nadvlačenje konopca i obaranje ruku)
– mali fudbal
– šah
– basket
– rukomet
– odbojka
– badminton
– stoni tenis
– streličarstvo
– pikado

U svim sportovima mogu se prijaviti muške i ženske ekipe. Za svaku disciplinu u muškoj i ženskoj konkurenciji obezbeđeni su pehari.

Prijava ekipa je od 6. aprila do 5. maja, u Sportskom centru “Mladost“, Ulica Gradski bedem br. 2, od 09:00h do 14:00h ili na mejl: rsicacak@gmail.com.

Prijave moraju biti popunjene isključivo u elektronskoj formi. Precizno definisati učesnike u svakoj disciplini. Jedan takmičar može učestvovati najviše u dve discipline. Obavezno uz prijavu dostaviti i kopije ličnih karata učesnika, radi identifikacije pre početka takmičenja. Prijava mora biti overena i potpisana od ovlašćenog lica u firmi ili instituciji, i predate organizacionim odboru – preciziraju organizatori.

FORMULAR ZA PRIJAVU

Dodatne informacije se mogu dobiti na telefone 064/57-63-233 i 064/1746631 ili putem upita na prethodno navedeni mejl Sportskog centra Mladost: rsicacak@gmail.com.

Po isteku roka prijave se neće uzimati u obzir. Brojem prijavljenih članova ekipe, pored takmičara, treba obuhvatiti i broj drugih učesnika (trener, vođa ekipe itd.).

Ovde možete pročitati pravila i propozicije za RSI 2023 .

 

Izvor: Morava info

Prethodni članakSastav “Buč Kesidi“ u čačanskom klubu “Zona 9“
Sledeći članakRazlaz Borca i Petrovića: Za Dunav postizao prosečno 20 poena, u Čačku samo tri

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here