Ministarka Grujičić najavila da Čačak dobija novo odeljenje ginekologije i akušerstva

8
1930

ČAČAK – Ministarka zdravlja Danica Grujučić izjavila je da je jedan od primarnih ciljeva ne samo nje kao ministarke, već i celog državnog aparata, da se poboljšaju uslovi za porodilje i trudnice.

Goreći na tu temu, ona je gostujući na televiziji “Blic“ najavila da se pokreće niz projekata koji će popraviti stanje u ovoj oblasti našeg zdravstvenog sistema, među kojima je i novo odeljenje ginekologije i akušerstva u čačanskoj Opštoj bolnici.

Mora se uložiti u porodilišta. Te žene ne smeju da nose ružnu uspomenu na porođaj. Ima i komplikovanih porođaja, ali bar da taj prostor zaista treba da bude sređen. Ove godine ćemo krenuti sa rekonstrukcijom GAK-a, sledeće godine će krenuti izgradnja novog Narodnog fronta na Bežanijskoj kosi. Obnovićemo i ginekološko-akušersku kliniku u Nišu, Čačak mora da dobije novo odeljenje – izjavila je dr Grujičić za TV Blic.

Izvor: Blic, Morava info

Prethodni članakIstorija čačanske košarke: Prva velika pobeda Borca nad Partizanom
Sledeći članakStranke parlamentarne desnice podnele krivičnu prijavu protiv Vučića “zbog kapitulacije“

8 KOMENTARA

  1. Kragujevac i Čačak su mrtvacnice a ne bolnice,moliti Boga samo da nam njihova pomoc ne treba,sve se gleda kroz novac,lekari i sestre ocekuju samo cast,cast samo daj pare a ostalo je nebitno,jadno je sve ovo…..

  2. Zar nam nije Dragica Nikolić nije napravila novo porodilište, šta će nam nova odeljenja. One tri rupe što je iskopala sa Milunom još uvek stoje na onoj livadi, nada umire poslednja. Ko zna, jednog dana

    • Nikolićka je otvarala porodilište u vreme kad je Vojo Ilić bio gradonačelnik, a glavni čovek u gradu defakto bio dr Radojević. Čisto da se pomene zarad istine. Milun vam se priviđa i kad spavate.

  3. A šta je sa Kragujevcom? Bolnice treba da izgledaju prijatnije za boravak, da imaju klimu, televizor, svaka soba (2-3 najviše pacijenta), normalne krevete koji mogu da se podešavaju po visini…. Da se pacijent ne oseća bolesno, nego da mu se skrenu misli sa bolesti i gledanja u plafon

  4. ČAČKU TREBA NOVA BOLNICA KAO U N SADU MIŠU BEOGRADU .
    DALI ČAČAK PLAĆA POREZE SRBIJI DALIJE ON DEO SRBIJE ZAŠTOSE NEGRADE FABRIKE U ÑJEMU ZAŠTOJE SVA OMLADINA NAPUSTILA ČAČAK ZASTO SE KRIJE KOLIKO IMA MANJE STANOVNIKA SVAKE GIDINE DALI ČAČAK TREBA DA TRPI TO ILI DA PREDUZME NEKE MERE ZA SPAS GRAĐANA ČAČKA I GRADA.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here