Mladić (22) ispao iz kola na auto-putu, preko njegovog tela prešlo nekoliko automobila i šlepera

0
3665

ČAČAK – Stefan P. (22) poginuo je noćas u stravičnoj nesreći na auto-putu Miloš Veliki u blizini naplatne rampe Preljina. Kako se saznaje, mladić je zbog neprilagođene brzine sleteo kolima van kolovoza i ispao iz automobila.

Stefan P. vozio je automobil Opel Astra, kretao se iz pravca Beograda ka Preljini i zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom. Na dva mesta udario je i očešao zaštinu ogradu i nakon toga sleteo van kolovoza, gde se nakon tumbanja vozilo prevrnulo na krov i zaustavilo u kanalu pored puta. Vozač je ispao iz automobila na kolovoz i preko tela koje je ležalo na putu prešlo je nekoliko vozila.

Vozači su alkotestirani i nemaju alkohola. Sva četiri vozača i njihova vozila su zatečeni u blizini lica mesta gde se dogodilo nesreća. Svi su izjavili da su prešli preko tela koje je ležalo na kolovozu nakon čega su se zaustavili i prijavili slučaj policiji.

U jutarnjim satima obavljen je kriminalističko tehnički pregled četiri vozila, kao i pregled video nadzora kako bi se utvrdilo da li je još neko od vozila prešlo preko tela.

Izvor: RINA

Prethodni članakInstalirano šest novih reflektora na sportskim terenima na Ljubić keju
Sledeći članakTri pacijenta na infektivnom, bez novih prijema na odeljenje

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here