Motociklista udario ženu koja je na biciklu prelazila ulicu

7
1341

ČAČAK – Na lokalnom putu koji vodi od Čačka ka Trbušanima danas je došlo do saobraćajne nezgode, kada je vozač motora udario ženu koja je na biciklu pokušala da pređe ulicu.

Foto: RINA

Videli smo ženu da leži na ulici i bickl pored nje. Bila je u polusvesnsom stanju i odmah smo pozvali hitnu pomoć i ona je hospitalizovana u čačanskoj bolnici – rekao je jedan od očevidaca za RINU.

Povređena žena je starosti oko 60 godina i prelazila je ulicu na neobeleženom mestu.

Inače, u blizini ovog mesta pre nepunih mesec dana došlo je do skoro istog udesa kada je mladić na motoru udario u ženu koja je preminula na licu mesta.

Izvor: RINA

Prethodni članakLazar Marković: Bio sam loš učenik, majka mi je zabranila da igram utakmice za Partizan!
Sledeći članakSa analize stigli rezultati 635 uzoraka iz Moravičkog okruga, dvocifren broj novozaraženih u Čačku

7 KOMENTARA

  1. Ako se desilo ovako kako je opisano onda naslov ne bi trebalo da bude “ Motociklista udario ženu koja je na biciklu prelazila ulicu”, već bi trebalo da stoji “Biciklista prelazio ulicu na nepravilan način i na nju naleteo motociklista” ili “Biciklista se bacio pod motor u pokušaju da pređe ulicu”.
    Nije svaki motociklista divljak za kakve ih smatrate i ovakav naslov apsolutno podrazumeva krivicu motocikliste a očigledno da nje nema u ovom slučaju.

    • Upravo tako,
      motorciklista je vozio normalno kao i svaki drugi učesnik u saobraćaju, žena je pošla da pređe ulicu na biciklu. Kakve veze ima pešački prelaz sa biciklistom ? Umesto bicikliste istu radnju je mogao da uradi i vozač automobila. Komentarisanje tekstova koje ne pročitate do kraja je smešno. Predrasude su čudo !!!

  2. Nije više sigurno voziti se bilo kuda. Motocoklisti, biciklisti, el.trotinetisti. Čitavo ludilo. Niko ne poštuje propise. Imam 2 pitanja. Je li po zakonu o saobraćaju da biciklisti voze trotoarom? Kuda da idu pešaci?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here