MUP Srbije zabranio rođenom bratu Boška Obradovića da ga poseti

12
1587

ČAČAK – Pokret Dveri saopštio je da je MUP Srbije zabranio danas rođenom bratu Boška Obradovića da ga poseti i sretne se sa njim na stepenicama Skupštine Srbije, gde predsednik Dveri štrajkuje četiri dana.

Dveri navode da to pravo imaju i najteži zločinci, te ocenjuju da je razlog zabrane „ogroman strah vlasti od Boška Obradovića“.

To je zato što je Boško Obradović postao sama zatočena Srbija koja gladuje – navodi se u saopštenju Dveri i dodaje da vlast nema racionalan odgovor na lični čin Boška Obradovića.

Dveri tvrde da Obradović ne uzima hranu.

On štrajkuje od nedelje, 10. maja, a od juče mu se priključio i potpredsednik stranke Ivan Kostić.

Izvor: Morava info

Prethodni članakTodorović: Čačak za dve godine dobija novu zgradu bolnice i zatvoreni bazen
Sledeći članakZašto se stidimo antifašizma?

12 KOMENTARA

  1. Samo jedno pitanje.Zbog cega je Branku potrebna dozvola da poseti Boska.Sedne u kola ode do Bg.kupi batu sladoled ,Bole side sa stepenica i braca se zagrle i to je to.Koga vi bre vise folirate.

  2. Tuzno i ruzno, vlast je najgora to stoji ali ni Boško nije ništa bolji od njih. Dajte nekog normalnog, novog? Ako ga Srbija ima, neisvkarenog i poštenog.

  3. Zabole nas sto Bosko gladuje, sve ce to on lepo da naplati. Ne strajkuje on zato sto razmislja o gradjanima nego gleda svoje dup… , vazno da je „cela“ Rakova uz njega. Toliko ih i ima na protestim, kao cela Rakova.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here