Na deonici Preljina-Pakovraće završeno 97 odsto posla, evo na čemu se još radi

14
6821
Foto: RINA

ČAČAK – Na deonici „Miloš Veliki“ od Preljine do Pakovraća završeno je 97 odsto posla, kaže v.d. direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak.

Drobnjak dodaje da će taj deo auto-puta biti gotov i pušten u saobraćaj do kraja januara.

Drobnjak je tokom obilaska radova rekao da auto-put ne može da se pusti u saobraćaj sve dok ne bude sve završeno, kao i da tu spadaju popravke određenih devijacija asfalta, proširenje bankina i odvodnjavanje.

Kod žičanih ograda treba da se doda zemlja da ne prolaze životinje. Da se uradi devijacija, a da se privremena skloni. Da se urade bankine, da se popravi asfalt i deo u razdelnom pojasu da se izvalja. Mora sve da bude stabilizovano. Naravno, i kanaleta da se urade. Pola kanaleta je urađeno, još pola mora da se uradi. I za to je potrebno deset dana, biću uporan da se to završi. Potrebno je lepo vreme da što pre pustimo put u promet. Ja ću gledati da to bude do kraja januara pa i pre – rekao je Drobnjak.

Predstavnik kineskog izvođača CCCC, direktor projekta Šo Ði Šang, uveren je da će uz dodatne radnike koji se priključuju radovima posle praznika posao biti završen na vreme.

Nakon završetka praznika priključiće nam se podizvođači i sa povećanim brojem radnika trebalo bi da završimo čitavu deonicu za 15 dana. Inteziviraćemo sve radove – istakao je Ði Šang.

On je dodao da će po završetku radova, ovaj put biti na ponos i njih kao izvođača, ali i svih građana Republike Srbije.

Deonica auto-puta od Preljine do Pakovraća duga je oko 12 kilometara.

Izvor: Tanjug

Prethodni članakU Čačku raste broj novozaraženih, a smanjuje se broj hospitalizovanih
Sledeći članakDanas u 13 sati blokada Ibarske magistrale u Preljini

14 KOMENTARA

  1. Pa ovo je stvarno dobro…..ODLIČNO….
    kad smo do sad čekali , još par nedelja nije strašno…
    i ja jedva čekam da prođem ovuda , da se ne maltretiramo kroz Čačak

  2. I ja Zoka. Krstom se krstim. Dokle smo došli. Nisam ni znao koliko pametnih ljudi imamo. Hvala portalima. Prosvetili su nas. Prošao ovaj deo auto puta,ova svetska lepota, pa su pukli vidici. A do sada bili slepi pored očiju. More mrš u p. m.

  3. Alo DOMACINI zamisli da angazujes majstora da ti izbetonira 110 metara staza oko kuce i on treba da radi po 1 metar dnevno da bi za 4 meseca zavrsio i on to ne uradi!E to je taj odnos!11 km autoputa ne mogu da urade za 4 meseca!

  4. TO JE DEONICA OD 11 KM!11 KM!Da se radi po 100 m dnevno to bi bilo gotovo za 4 meseca!To je vreme od kad deca krenu u skolu do zimskog raspusta!

  5. Da li znate kada je Kineska Nova godina i koliko nedelja slave Kinezi? Lepo je što se šlaga praznici od svNikole.do sv Jovana ali i naši partneri Kinezi slave…..m

  6. Sve će ovo biti završeno i savršeno. Nismo ni pomislili da će ikada biti. Eh da je moj deda živ pa da vidi ovu lepotu. Ali vidimo moj otac, ja i moja deca. HVALA DRŽAVO.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here